NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI IZ MANCHESTERA u vezi zdravlja Sir Alexa Fergusona!

DOBRE VIJESTI IZ MANCHESTERA u vezi zdravlja Sir Alexa Fergusona!

Iz Manchestera stižu dobre vijest – legendarni trener Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson napustio je bolnicu i vraća se na kućnu njegu. Gotovo mjesec dana nakon što je preživio moždani udar u 77-oj godini života Sir Alex je napustio bolnicu.

Jedan od najvećih nogometnih umova u povijesti konačno je stabilnog zdravlja. Prije gotovo mjesec dana doživio je moždani udar i bio je odmah operiran, ali sada je sve u redu i njegovo će se oporavak nastaviti u njegovom domu u krugu svojih bližnjih.

Na društvenim mrežama kruži šala kako je Ferguson pobijedio smrt u “Fergie time-u”. Nedavno je Wayne Rooney izjavio kako je bio u posjetu Sir Alexu Fergusonu kako je sretan što njegov oporavak ide dobro.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Riječ je čovjeku koji je definitivno obilježio jednu nogometnu eru, o treneru koji je ostao trener jednog najvećih klubova na svijetu čak 27 godina. Njegova trenerska genijalnost najviše se ogleda u činjenica je čak i takav star odlično pratio nogometne trendove i uz sve to osvajao trofeje.

Usporedbe radi, Manchester United sada ima znatno drugačiju transfer politiku nego što je imao za vrijeme Fergusona. Sir Alex uglavnom je dovodio relativno jeftine igrače i on njih radio zvijezde iako tu ima iznimki. Danas Mourinho u United dovodi preskupa pojačanja koja unatoč inflaciji na nogometnom tržištu vjerojatno ne može prodati za cijenu za koju ih je kupio.

[su_watch_live_football]

Fergusonov sin, Darren Ferguson, inače trener Doncester Roversa, zamolio je javnost da poštuju privatnost njegovog oca i njihove obitelji jer Alexu je još uvijek potreban odmor od svijeta u kojem je on navikao živjeti. Za one koji ne znaju zanimljivju činjenicu, Darren Ferguson igrao je za Manchester United od 1990-1994. godine nakon čega ga je otac odlučio prodati u Wolverhampton za 250.000 funti jer htio je da Darren više igra, a nije bio dovoljno dobar da se nametne kao prvotimac u ‘crvenim vragovima’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!