NaslovnicaVijestiDOGOVOR JE PAO VEZNJAK ODLAZI: Postao je ključan igrač za Jose Mourinha

DOGOVOR JE PAO VEZNJAK ODLAZI: Postao je ključan igrač za Jose Mourinha

Manchester United je izgubio svoju bitku za Marouane Fellainija, nakon što nisu uspjeli ili možda nisu željeli da mu ponude poboljšani ugovor. No prema izvješćima veznjak je već dogovorio prelazak u tursku ekipu Besiktas na ljetnom prijelaznom roku.

DOGOVOR JE PAO

30-godišnjak se rijetko koristio pod Jose Mourinhom, ali je još uvijek vrlo cijenjen od strane portugalaca i poduzeti su zajednički napori da ga zadrže u klubu nakon ove sezone, no izgleda da im to nije uspjelo.

No, prema turskom Foto Macu, Fellaini je već odlučio tražiti istaknutiju ulogu na drugom mjestu i potpisao je sporazum prije sklapanja ugovora sa Besiktasom kako bi se preselio nakon što njegov ugovor istekne 30. lipnja.

Fellaini je odbio Unitedovu posljednju ponudu u rujnu i razgovori sa njegovim agentom se nisu skoro ni pomakli od tog dana. Iako ga Manchester United nije želio prodati u siječnju, čini se da nisu uspjeli da ga zadrže sa novim uvjetima koje mu je klub nudio.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vijest o njegovom odlasku vjerojatno će razbijesniti Mourinha, koji je stavio službenike Manchester Uniteda pod pritisak kako bi uvjerili Belgijanca da ostane, nakon što je jasno rekao koliko mu je Fellaini vrijedan.

Doista, Fellainijeva istaknutost narasla je nakon njegovog neuspjelog starta pod vodstvom Jose Mourinha i sada se smatra ključnom osobom u ekipi.

Michael Carrick, koji ima 36 godina, na kraju sezone odlazi u mirovinu, a Mourinho je također želio da ima zamjenu i dva iskusna vezna igrača, posebno onoga koji ima rijetku skupinu atributa poput Fellainija.

[su_bonus]

Veznjak je započeo samo tri utakmice u Premier ligi ove sezone i pojavio se još devet puta sa klupe. Iako je njegov nedostatak minutaže uticao i na njegovu kondiciju, da bi ga Mourinho kasnije koristio kao učinkovitu opciju u utakmicama.

On je prikupio 149 nastupa za Manchester United od dolaska iz Evertona 2013. godine za 27.5 milijuna funti, te se borio sa velikim kritikama navijača, jer je bio jedino veliko pojačanje Davida Moyesa, koji je bio zadužen za vodstvo United samo to ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!