NaslovnicaVijestiDOGOVOR JE ZAVRŠEN: Veznjak potvrdio da će potpisati za Arsenal!

DOGOVOR JE ZAVRŠEN: Veznjak potvrdio da će potpisati za Arsenal!

Dogovor je završen. Veznjak potvrdio da će potpisati za Topnike. Arsenal je pojačao svoje redove sa pet novih pojačanja pod vodstvom Unai Emeryja i daljnja pojačanja su u pripremi, iako neće baš svako pojačanje pojačati momčad odmah na početku.

Dogovor je završen

Nakon što su doveli 15-godišnjeg beka Joel Lopeza iz Barcelone, Topnici su sada na aputu da dovedu još jednog talentiranog mladića u svoje redove u nadolazećim mjesecima.

Rumunjski list Digi Sports je otkrio eksluzivne komentare talenatiranog tinejdžera Catalin Carjana, koji potvrđuje da će se pridružiti Arsenalu kada u prosincu navrši 16 godina.

[su_bet365_koeficijenti]

“To je nešto drugo, velika je razlika, ne mogu čekati da odem tamo i potpišem i bit će mnogo bolje. Ja ću potpisati u 16-oj godini, ali ne želim doći, promatraju me već nekoliko utakmica i to je to, nakon što su mi poslali karte sa kojima bi išao kod njih, rekli su mi da sam dobar igrač i da me žele u velikom timu u dvije godine.”

15-godišnji Rumunj Catalin Carjan bi trebao potpisati za Arsenal kada napuni 16 godina.

Napadački veznjak, koji trenutno igra za Viitorul Domnesti, već je impresionirao na probi sa Arsenalom, iako je pokupio ozljedu dok je bio sa klubom.

[su_bet365_100bonus]

Napravio je debi u četvrtoj ligi rumunjskog nogometa kada je imao samo 10 godina, plejmejker, koji je ujedno i dešnjak je u trećoj ligi igrao kada je imao 13. godina.

On je također navodno igrao sa devetogodišnjacima kada je imao samo četiri godine. Iako je više centralni igrač, on može igrati bilo gdje u napadačkoj liniji i ima dobru lijevu nogu s obzirom da je tinejdžer koji je dešnjak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!