NaslovnicaVijestiDogovor završen: Manchester City doveo prvo pojačanje ovog januara

Dogovor završen: Manchester City doveo prvo pojačanje ovog januara

Manchester City doveo prvo pojačanje ovog januara. Manchester City je doveo zvijezdu Central Coast Marinersa, Anthony Caceresa. Caceres koji ima 23 godine, je uspio da se probije u prvi tim Marinersa u 2013. godini i odigrao je 73 utakmice za njih.

Manchester City doveo prvo pojačanje ovog januara

Prema pisanju medija, Australijski veznjak, koji još uvijek nije predstavljao svoju zemlju, će odmah biti posuđen Melbourne Cityju.

Niti jedan klub još nije potvrdio koliko je naknada bila za ovog veznjaka, ali se vjeruje da je Manuel Pellegrini platio 300.000 funti da bi osigurao njegove usluge.

“Central Coast Mariners danas može potvrditi da je dogovorio sve uslove sa Engleskim klubom, Manchester Cityjem za transfer 23-godišnjeg Antohny Caceresa koji odmah stupa na snagu,” pisala je službena stranica kluba.

Trener Marinersa Tony Volmsli je oduševljen Caceresom i njegovim prelaskom u Premiership.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“Moramo proslaviti kada igrači iz Marinersa odu u veće klubove. To je naša namjera.”, rekao je Volmsli.

“Kada sam doveo Anthony Caceresa u Marinerse, on je pokazao svoj potencijal i to je bilo očigledno.”

“Ovaj potez pokazuje koliko je Anthony napredovao i daje nadu i šansu svim mladima da se trude i rade za Central Coast Marinerese.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!