NaslovnicaVijestiIcardi: Dokazali smo da smo velika momčad!

Icardi: Dokazali smo da smo velika momčad!

Mauro Icardi je izjavio da subotnja pobjeda protiv Napolija rezultatom 2-0 pokazala je da Inter ide u pravom smjeru pod vodstvom Roberta Mancinija.

Dokazali smo da smo velika momčad

Inter je ovom pobjedom zadao veliki udarac Napoliju u utrci za Scudetto, a golove su postigli upravo Mauro Icardi i Marcelo Brozović.

Četveroplasirani Nerazzurri su se približili Romi, koja se nalazi na trećem mjestu koje vodi u Ligu prvaka i ima četiri boda više od njih pet utakmica prije kraja.

“Ne znam da li je ovo bio naš najbolji nastup ove sezone, ali ovo je ekipa koja se uvijek bori do kraja. U siječnju smo malo skrenuli sa puta, ali Inter je danas pokazao da smo velika momčad.”

“Mislim da smo uvijek igrali sa intenzitetom. Bilo je utakmica u kojima, iako smo igrali dobro, primali smo golove na kraju utakmice i remiziral ili gubili te utakmice.”

“Brinemo jedni za druge i želimo najbolje za cijelu momčad. Radimo dobar posao i upisali smo tri vrlo važna boda.”

Klub iz Milana svoju sljedeću utakmicu u Seriji igra protiv Genoe u srijedu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!