NaslovnicaVijesti"Lionel Messi više nije fenomen. Da je prošle godine prešao u Real...

“Lionel Messi više nije fenomen. Da je prošle godine prešao u Real Madrid, dokazao bi da je najbolji”

Izvješća o padu Lionel Messija uveliko su pretjerana. Argentinac je upravo u veljači proglašen igračem mjeseca La lige, nakon što je u tri utakmice zabilježio šest asistencija; dvije protiv Levantea, tri protiv Real Betisa i jednu protiv Getafea.

Lionel Messi više

Također je postigao četiri gola u jednoj utakmici protiv Eibara.

Unatoč svemu, činjenica da se borio da jednodušno izvuče Barcelonu iz blata rane vladavine Quique Sétiena, upotrijebljena je kao streljivo protiv njega. Iako je postigao 23 gola u svim natjecanjima ove sezone (upisao je samo 30 nastupa), malo je vjerovatno da će odgovarati svom broju od 51 iz prošle sezone.

Njegov loš učinak u porazu od 2-0 od Real Madrida bio je posebno alarmantan. Pa, barem za one koji vjeruju da su najbolje godine šesterostrukog pobjednika Zlatne lopte iza njega. Među njima, rijetki će biti iznenađeni kada čuju što je imao za reći Hugo Gatti.

Messijev sunarodnjak i bivši internacionalac Argentine osuđivao i u prošlosti, tvrdeći da je prošle godine trebao pridružiti Real Madridu kako bi se pokazao da je najveći svih vremena.

Gatti je sada ponovno na naslovnicama gdje postavlja pitanja je li 32-godišnjak i dalje “fenomen” kakav je nekada bio.

“Ne zanima me kritiziraju li me u Argentini”, rekao je Gatti na El Chiringuitu.

“Ja sam Argentinac i Messi je fenomen, ali on sada nije fenomen. Tretiraju ga pogrešno jer ga čine većim i većim, a to je pogrešno.”

“Navikao se i više hoda po terenu. Mora biti bolji.”

“Cristiano [Ronaldo] i on su dvojica najboljih. Messi mora biti bolji, navikao se igrati umornim ritmom, hodati i oni koji znaju o nogometu misle isto.”

“Pokreni se, mali. Moraš igrati dobro. Kada postoji igrač poput Messija, kao što je bio s Maradonom i Peleom, i njegovi suigrači uvijek mu daju loptu za pobjedu u utakmici.”

“Oni su razmazili ekipu i ne daju sve od sebe. Tim se navikne dati mu loptu i ne daju je nikome drugom.”

Kada pogledate koliko se Barcelona oslanjala na Messijin individualni sjaj posljednjih pet godina, nije ni čudo što su ga njegovi suigrači koristili kao prvog igrača, igrača kojem se mora dati lopta.

A s obzirom na to da je prošlo samo nekoliko mjeseci od njegove posljednje Zlatne lopte, prerano je za odbacivati ​​ono što bi moglo biti zadivljujućih posljednjih nekoliko godina njegove karijere.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!