NaslovnicaVijestiJadon Sancho sljedećeg ljeta stiže u Englesku, ali ne u Manchester!

Jadon Sancho sljedećeg ljeta stiže u Englesku, ali ne u Manchester!

Neuspjeh Manchester Uniteda da potpiše Jadona Sanchoa mogao bi Liverpoolu pružiti savršenu priliku za njegovo dovođenje sljedećeg ljeta.

Jadon Sancho sljedećeg

United je tijekom prijelaznog roka bio zainteresiran za krilnog napadača Borussije Dortmuna, ali klub je ostao čvrst u procjeni od 108 milijuna funti.

Rok za dogovor je bio 10. kolovoz, ali United je bio uvjeren da će ekipa iz Bundeslige ublažiti svoj stav.

Independent je izvijestio da taj neuspjeh postizanja dogovora ovog ljeta daje Liverpoolu šansu da dovede Sancha 2021. godine.

Tvrdi se da mnogi u Njemačkoj vide prvake Premier lige kao vjerojatnu destinaciju 20-godišnjaka, jer je klub suzbio njihovu potrošnju tijekom pandemije koronavirusa.

Iako je Liverpool u svoj tim doveo Thiaha i Diogo Jotu, vjeruje se da su naknad strukturirane tako da se plaćaju u ratama.

Znači da bi veliko potpisivanje moglo uslijediti sljedeće sezone, posebno nakon brojnih izdataka u ovom prijelaznom roku.

U međuvremenu, United je uspio u svoj tim dovesti tri nova potpisa.

Alex Telles i Edinson Cavani potvrđeni su sinoć, dok je postignut dogovor za krilnog igrača Atalante Amada Traorea.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!