NaslovnicaVijestiDomagoj Vida otkrio šta je 'prošvercao' u Rusiju

Domagoj Vida otkrio šta je ‘prošvercao’ u Rusiju

Reprezentacija Hrvatske osvojila je povijesno srebro na SP u Rusiji, jedan od junaka Vatrenih bio je i Domagoj Vida, koji je otkrio šta je ‘prošvercao’ u Rusiju.

”Ni u najluđim snovima nisam se nadao tolikom dočeku u Miholjcu! Stigli su navijači iz cijele Slavonije, čak i iz Bosne i Mađarske. Nismo očekivali niti onakav doček u Zagrebu. Bili smo i umorni i iscrpljeni, ali baš nas je udarao adrenalin i nosila silna energija tih ljudi. Kako odbiti te ljude?”

“Jako mi je bilo žao u utorak u Miholjcu što se nisam uspio fotografirati sa svom djecom, potpisati im loptu, majicu, šal, bilo je tu i suza, ali moraju razumjeti, nisam stigao, nažalost, svima udovoljiti jer ih je bilo zaista puno.”

[su_no1forfootball]

”Bili smo jaki u glavi, znali smo što možemo i vjerovali smo da možemo doći do kraja i uzeti titulu. Dogodilo se da smo počeli utakmicu negativnim rezultatom, ali jedan drugog smo ohrabrivali i govorili “ajde, ajde, nema veze, doći će i naši trenuci u utakmici i moramo ih iskoristiti”. Ipak, ne pita se tu samo nas, pita se uvijek i suparnika.”

“Bili smo puni vjere i, normalno, naši navijači na tribinama tjerali su nas da preokrenemo rezultat. Najteža nam je utakmica bila s Danskom jer je bila prekretnica, to je za nas već bilo finale. Izgubili smo od Portugala na Europskom prvenstvu i već je postojala etiketa. Znali smo, ako prođemo Dance, idemo do kraja, i tako je i bilo.”

[su_no1_for_tennis]

”Na njegovu, a i našu žalost, liječnik je krojio našu sudbinu i što ćemo jesti. I nema tu puno filozofije: riža, tjestenina, piletina, puretina, i to je to. Ponekad bi nam poslije utakmice poslužili hamburger i pomfrit, no većinom je to bila stroga sportska hrana. Ali uspjeli smo prošvercati koji kulen. Nećemo u detalje, ali bilo ih je više komada, donio sam i ja svoje, ali je i Olić, i kulen i slaninu. Na kraju smo pozvali i dr. Zorana Bahtijarevića na jelo”, otkrio je Vida, koji ima farmu crnih svinja u nadomak Donjeg Miholjca, kako su uspjeli “slomiti” i liječnika Vatrenih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!