NaslovnicaVijestiDONIO KONAČNU ODLUKU: Evo što je Eden Hazard rekao o mogućem odlasku...

DONIO KONAČNU ODLUKU: Evo što je Eden Hazard rekao o mogućem odlasku u Real Madrid!

Zvijezda Chelseaja Eden Hazard danas je potvrdio kako će ostati u londonskom klubu ove sezone, unatoč brojnim špekulacijama o njegovom odlasku u Real Madrid, ali je također i nagovijestio kako bi do tog transfera moglo doći u budućnosti.

Hazard ostaje u Chelseaju

Belgijski reprezentativac je impresionirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta, gdje je njegova reprezentacija osvojila treće mjesto pobijedivši Englesku.

[su_vegas]

On je nakon te utakmice dao izjavu koja je zabrinula sve navijače Chelseaja, kada je rekao ‘kako je možda vrijeme da isproba nešto drugačije’. Mnogi španjolski mediji su pisali kako bi on trebao doći na Santiago Bernabeu kao zamjena za Cristiana Ronalda, koji je otišao u Juventus, ali od toga neće biti ništa, barem ne ovog ljeta.

On je u intervjuu za francuski RMC rekao: “Svi znaju što sam izjavio nakon Svjetskog prvenstva. Međutim, sretan sam ovdje, ne želim još uvijek pričati o mogućem odlasku. Puno toga je rečeno, ali u ovom trenutku sam sretan u klubu. Imam još dvije godine ugovora i vidjet ćemo što će se dogoditi. Da li ću otići ove godine? Ne.”

[su_bet365_koeficijenti]

Čelnici Chelseaja već neko vrijeme pregovaraju sa njegovim agentom oko mogućeg produženja ugovora, a mnogi navijači kluba iz zapadnog Londona se boje kako će i on, u slučaju da ne produži ugovor tokom ove sezone, sljedećeg ljeta zaprijetiti odlaskom nakon isteka ugovora, baš kao što je to uradio i njegov sunarodnjak Thibaut Courtois. Hazardu je podršku pružio novi trener ‘Plavaca’ Maurizio Sarri, ali je 27-godišnjak dobio poprilično tih doček kada je jučer ušao u igru na utakmici protiv Arsenala u 60. minuti, nakon čega je upisao asistenciju za pobjednički gol, koji je postigao Marcos Alonso.

Unatoč tome, Hazard je nakon derbija rekao: “Danas smo vidjeli da me navijači vole. Osjećam se dobro, vidjet ćemo što će se dogoditi za godinu ili dvije. Prelazni rok u Engleskoj je zatvoren. Klubovi mogu prodavati igrače, ali ne mogu dovoditi nove. Bilo bi malo čudno ukoliko bi me prodali sada, kada ne mogu dovesti zamjenu za mene.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!