NaslovnicaVijestiDonnarumma ponovo buri duhove: Nećete vjerovati šta je uradio dan nakon potpisanog...

Donnarumma ponovo buri duhove: Nećete vjerovati šta je uradio dan nakon potpisanog ugovora

Donnarumma ponovo buri duhove: Nećete vjerovati šta je uradio dan nakon potpisanog ugovora! Nakon što se napokon završila transfer saga oko potpisa novog ugovora Gigi Donnarumme, mladi italijanski golman još jednom je dokazao i pokazao da je pred njih dug put odrastanja i sazrijevanja te da ukoliko ovako nastavi može vrlo lako izgubiti sve, kao i mnogi prije njega.

Donnarumma ponovo buri duhove

Italijanski supertalenat, Gigi Donnarumma je uspio pronaći zajedničku riječ sa čelnicima Milana te je potpisao ugovor i tako postao jedan od najplaććenijih tinejdžera na svijetu. Saga oko ugovora trjala je više mjeseci ali je svoj epilog dobila prije nekoliko sedmica kada je Donnarumma prvobitno odbio ugovor da bi ipak na kraju potpisao novi ugovor. Da je još “zelen” dokazuje i stvar koju je napravio svega nekoliko dana nakon potpisivanja ugovora.

>> Barcelona sprema veliku ponudu za igrača Real Madrida: Valverde ga želi na Nou Campu

Gigi Donnarumma je ponovo skrenuo pažnju na sebe ali na pogrešan način. Prvi čuvar mreže Milana morao bi dan nakon potpisanog ugovora da se pojavi  na instututu Leonardo da Vinci di Vigevano u Pavii gdje bi morao pristupiti maturitetnim ispitima. Svi italijanski đaci maturu su radili ranije ali je Donnarumma bio oslobođen te obaveze zbog nastupa na Euru sa Italijom.

[su_live_koeficijenti]

Italijanski ministarstvo obrazovanja je izašlo u susret Donnarummi, zakazali su termin na kojem bi se on trebao pojaviti, spremili su testove samo za njega ali… Donnarumma se nije pojavio. On je nedugo nakon potpisanog ugovora iznajmio privatni avion i uputio sa na odmor na Ibizu. Nakon ugovora od 6 miliona godišnje, vjerovatno je pomislio da mu škola ne treba, ali nikad se ne zna. U školi se nauči etika ponašanja i odgovornosti, što Gigi, čini se nema.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!