NaslovnicaVijesti"Donnarummina odluka vas ne treba čuditi, u prošlosti je isto uradio"

“Donnarummina odluka vas ne treba čuditi, u prošlosti je isto uradio”

“Donnarummina odluka vas ne treba čuditi, u prošlosti je isto uradio”. Glavna tema ovih dana u Italiji je mladi, još uvijek, član Milana, Gigi Donnarumma. On je jučer odbio produžiti ugovor sa Milanom koji mu ističe naredno ljeto, te će vjerovatno ubrzo napustiti klub. Navijači Milana su razočarani i ljuti, ali ova odluka ih ne treba čuditi s obzirom da je Donnarumma u prošlosti već napravio sličan potez.

Donnarummina odluka vas ne treba čuditi

Dan za trenutno najvrućeg nogometaša na tržištu u Rimu je počeo burno. Novinaru koji je htio zaustaviti ili možda samo pozdraviti Donnarummu je odbrusio da ga njegovi komentari i pitanja ne zanimaju. On je sa mladom reprezentacijom Italije otputovao u Poljsku gdje ga čeka Evropsko prvenstvo za igrače do 21. godine.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Možda su mnogi iznenađeni potezom Donnarumme, ali ja nisam. To me uopšte nije iznenadilo i očekivao sam takav rasplet situacije.” – rekao je Giocondo Martorelli koji je prije par godina Donnarummi omogućio probu u Interu.

>>Manchester United sprema ponudu za još jednog igrača Benfice

“Donnarummina prošlost je kompleksna. Primjetio sam ga u Napoliu kada je imao svega deset godina te sam mu dogovorio probu u Interu. U Interu su bili oduševljeni Donnarummom te su mu nakon 3,5 godine od prve probe ponudili ugovor. Jedan dan smo sjeli zajedno, ja, njegovi roditelji i on, te smo dogovorili sve uslove sa Interom. Iduće jutro javili su nam da je Gigi potpisao ugovor sa Milanom. Nisu poštovali pravila i “fair play”. Zbog toga sam znao da bi mogao u bilo kojem trenutku izigrati čelnike Milana.” – rekao je za kraj čovjek koji je “otkrio” Donnarummu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!