NaslovnicaVijestiDortmund dovodi još jednog igrača Chelseaja: Nije se pokazao u Premier ligi,...

Dortmund dovodi još jednog igrača Chelseaja: Nije se pokazao u Premier ligi, ali bi bio odlično pojačanje za ekipu iz Bundeslige

Zanimljivo je da je Borussia Dortmund zainteresirana za potpisivanje Chelsejevog veznog igrača Tiemoue Bakayoka, unatoč njegovoj lošoj prvoj sezoni u Engleskoj.

Dortmund dovodi

Borussia Dortmund želi pojačati svoj vezni red u ljetnim mjesecima, a ime koje je povezano sa klubom je došlo kao malo iznenađenje.

Prema Daily Mailu, Dortmund bi mogao napraviti ponudu za veznog igrača Chelseaja, Tiemoue Bakayoko. Francuski veznjak se pridružio Chelseaju prošlog ljeta, ali nije uspio ispuniti svoj potencijal.

Bakayoko je koštao Chelseaja 40 milijuna eura, kada je prošlog ljeta potpisao iz AS Monaca.

Međutim, nije se uspio nositi sa zahtjevima engleskog nogometa i borio se za uspostavljanje svog mjesta u prvoj postavi Chelseaja.

Njegov nedostatak sklonosti disciplini u veznom redu mu nije baš išlo u korist. Navijači su se brzo okrenuli protiv njega i Bakayoko bi mogao biti prodan na ljetnom prijelaznom roku.

Borussia Dormtund, međutim, spremna je dati Bakayokou priliku da se uspostavi u Bundesligi. Sa Julian Weiglom, Gonzalom Castrom i Nuri Sahinom koji su povezani sa odlaskom, Bakayoko bi mogao doći na ljetnom prijelaznom roku.

Nije jasno jesu li iz Dortmunda zainteresirani za posudbu ili stalni transfer, ali Chelsea je navodno spreman da sluša ponude.

Naravno, ako Bakayoko bude upola dobar kao Dortmundovo prethodno pojačanje iz Chelseaja, navijači će biti oduševljeni. Michy Batshuayi je otišao na posudbu u Borussiju Dormtun u siječnju nakon što nije uspio impresionirati Antonio Contea.

Nakon devet golova u 14 utakmice, Belgijanac bi se mogao pridružiti Dortmundu u trajnom transferu ovog ljeta.

Da li će mu se Bakayoko pridružiti ostaje da se vidi, ali Borussia Dortmund ziasta izgleda kao ekipa koja je pojačala svoje pripreme za ljetni prijelazni rok.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!