NaslovnicaVijestiDosadilo mu: Vladimir Putin nije zadovoljan igrama ruske nogometne reprezentacije

Dosadilo mu: Vladimir Putin nije zadovoljan igrama ruske nogometne reprezentacije

Predsjednik Rusije Vladimir Putin kritizirao je nogometnu reprezentaciju zbog loše igre u posljednje vrijeme. Ruska nogometna reprezentacija često je bila na meti kritika zbog loših nastupa, ali igrači će sigurno posebnu pozornost obratiti na najnovijeg kritičara. Kako se čini, dosadilo mu je gledati loše igre ruske reprezentacije.

vladimirputinputinhollandemerkelporoshenkorwbzz2cd8ghx-640-x-408

“Da budem iskren, već dulje vrijeme nismo vidjeli lijepu igru nacionalnog tima”, rekao je Putin.

Putin je ove primjedbe na račun reprezentacije iznio tijekom obilaska jedne tvornice, a samo dva dana nakon što je Rusija, u duelu dva naredna domaćina Svjetskog prvenstva, izgubila od Katara s 2:1. Rusija je pobijedila samo u jednoj od posljednjih deset utakmica, a sa ovogodišnjeg Europskog prvenstva je eliminirana bez trijumfa.

Leonid Slucki podnio je nakon prvenstva u Francuskoj ostavku, a funkciju selektora preuzeo je Stanislav Čerčesov. Unatoč svemu tome, Rusija je kao svoj cilj na šampionatu svijeta 2018. godine postavila polufinale.

Nogometaši  Rusije će moći da poprave dojam u prijateljskom meču protiv Rumunjske u Groznom u utorak. Biće to prva utakmica koju će reprezentacija Rusije igrati u Čečeniji, pošto je UEFA  ranije zabranila natjecateljske utakmice u toj republici iz sigurnosnih razloga.

Ruski lider, Vladimir Putin je inače poznat kao ljubitelj sporta, nerijetko gleda i igra hokej, a ima crni pojas iz borilačkih vještina. No, međutim, dosadilo mu je, kako se čini, gledati loše igre ruske nogometne reprezentacije koja je doživjela pravi krah na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj, iako su mnogi puno više očekivali od ruske reprezentacije koja na kraju nije zabilježila nijednu pobjedu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!