NaslovnicaVijestiDoskorašnji hrvatski reprezentativac pojačava Barcelonu u januaru?

Doskorašnji hrvatski reprezentativac pojačava Barcelonu u januaru?

Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Darijo Srna u siječnju će pojačati Barcelonu, prenose katalonski mediji. Kako se navodi, dugogodišnji desni bek Shakhtara i hrvatski reprezentativac, koji je i ranije bio želja Barcelone, dolazi zamijeniti Aleixa Vidala, koji nije ispunio očekivanja kao nasljednik Danija Alvesa.

darijo-srna

Luis Enrique trenutno na poziciji desnog beka prednost daje Segiju Robertu, koji je vezni igrač. Srna bi svojim iskustvom i kvalitetom bio idealno rješenje u borbi na više frontova, pišu katalonski mediji koji su danas objavili vijest da bi iskusni igrač mogao pojačati redove katalonskog giganta.

Darijo Srna je svoju karijeru počeo u Hajduku iz Splita u kojem je debitovao 1999. godine, a igrao sve do 2003. godine kada ga je kupio klub iz Donetska za koji je već odigrao 312 utakmica i postigao 32 pogotka.

Prije Hajduka, Srna je nastupao u Neretvi Metković gdje ga je trenirao njegov pokojni otac koji je preminuo za vrijeme minulog Europskog prvenstva, a Srna svojim suzama dirnuo cijeli nogometni svijet.

Što se tiče hrvatske reprezentacije, debitovao je davne 2002. godine i od tada nastupao 134 puta uz 22 pogotka, od nacionalnog dresa oprostio se na Europskom prvenstvu, nakon 14 godina igranja u bojama hrvatske reprezentacije.

Barcelona je na početku sezen u Primeri zabilježila tri pobjede i jedan poraz, dok je u Ligi prvaka uvjerljivo savaldala Celtic (7:0).

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!