NaslovnicaVijestiDosta je reprezentacija - kreće završnica Lige prvaka!

Dosta je reprezentacija – kreće završnica Lige prvaka!

Ostalo je još samo nekoliko dana do utakmica četvrtfinala Lige prvaka. Igrači su se vratili u klubove i kreću završne pripreme za krucijalni dio sezone. U većini liga prvak je uglavnom poznat, u Španjolskoj će to vjerojatno biti Barcelona, u Njemačkoj Bayern, u Engleskoj City, ali u Italiji je i dalje drama.

U utorak nam se na male ekrane vraća svima nam omiljena Liga prvaka. U četvrtfinalu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja ove sezone gledat ćemo:

Juventus – Real Madrid
Sevilla – Bayern Munchen

Barcelona – Roma
Liverpool – Man City

Juventus je u najozbiljnijim problemima od navedenih klubova. Njihov playmaker, Miralem Pjanić suspendiran je zbog žutih kartona isto kao i Mendhi Benatia. No to nije sve, za utakmicu protiv Real Madrida pod upitnikom su i Chiellini, Cuadrado, Bernardeschi i Alex Sandro. Khedira je ima problema sa koljenom, ali vjerojatno će sve biti u redu. Prije utakmice s Realom čeka ih utakmica protiv AC Milana.

Real Madrid konačno ima momčad u kojoj su svi bitni igrači zdravi i na raspolaganju. Dobrim igrama se u prvi sastav nameću mnoga imena, od Asensija, Vasqueza, Balea, Isca pa sve do Kovačića. Zidane ima problema oko izbora sastava, no jedno je sigurno – Real se diže i igraju puno bolji nogomet nego u prvoj polusezoni. Njih u subotu očekuje utakmica protiv Las Palmasa na dalekim Kanarima, a taj daleki put će zasigruno umoriti igrače Reala.

[su_live_koeficijenti_v2]

Sevilla u subotu igra protiv Barcelone, pravi ispit pred utakmicu protiv Bayerna. Obje utakmica Sevilla će igrati na svom terenu i bit će to jako uzbudljivih nekoliko dana u Sevilli. S druge strane, Bayern će se za Sevillu zagrijavati u subotu protiv Borussije Dortmund. Za momčad iz Munchena sigurno neće nastupati Coman i Neuer, a možda i Boateng i Robben.

Barcelona u goste ide Sevilli, a većina momčadi je spremna za utakmicu protiv Rome. Prije nekoliko dana ozlijedio se Lucas Digne, no to nije velika briga za trenera Valverdea. Svi se nadaju da će Lionel Messi biti spreman za tu utakmicu, a Valverde tvrdi kako gotovo pa sigurno hoće. Roma će u subotu igrati protiv Bologne u gostima, a onda u srijedu gostuje u Barceloni.

[su_bet_builder]

Liverpool za vikend gostuje kod Crystal Palacea, a City kod Evertona. Kod Liverpoola vjerojatno neće igrati Lovren i Clyne, a kod City sigurno neće igrati Mendy, a možda neće Aguero i Delph. Zanimljivo da ove sezone nitko nije razbio Cityja kao Liverpool i nitko nije razbio Liverpoola  kao City. Bit će to poslastica za ljubitelje nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!