NaslovnicaVijesti"Dosta mi je toga": Da li je Arsene Wenger ovo zaslužio?

“Dosta mi je toga”: Da li je Arsene Wenger ovo zaslužio?

Kada pomislite na Arsenal odmah pomislite i na Arsena Wengera, legenda Arsenala je u londonskom klubu još od 1996. godine i sigurno da zaslužuje ‘poseban tretman’ od kluba i navijača, ali da li je baš tako? Neki navijači nisu više zadovoljni ovim francuskim strategom i ne žele ga vidjeti u svome klubu.

Arsene Wenger

Ali, Arsene Wenger je imun na negodovanje navijača, kako on kaže “Nije me briga”.

“Ja se nemam čega bojati, samo pogledajte istoriju Arsenala. Zaista me nije briga za njihove zahtjeve i ne razgovaa mi se o tome, uvijek je ista priča, uvijek. Dosadilo mi je”, rekao je Arsene Wenger nakon što je savladao Hull Cityu u ponovljenom susretu FA Kupa u utorak sa 4-0.

Upravo na tom susretu na tribinama se pojavio transparent sa natpisom “Arsene hvala na uspomenama, ali vrijeme je za rastanak.” Arsenal će u četvrtfinalu FA Kupa odmjeriti snage sa Watfordom, 13. marta, a i u bici su za Premiership. Trenutno se nalaze na trećem mjestu sa osam bodova zaostatka za prvim Leicesterom. U Ligi prvaka teško da će nešto uraditi jer ih je moćna Barcelona savladala 2-0 u prvoj utakmici.

“Nije mi jasno kako sada neko može ocjenjivati da li je sezona bila uspješna ili ne, kada toliko ima do kraja, a mi smo još uvijek u trci za tri trofeja. Nećemo se predati, u svim takmičenjima ćemo dati sve od sebe i u to ćete se uvjeriti sljedećih nekoliko sedmica”, završio je Francuz.

[su_netbet_bonus50_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!