NaslovnicaVijestiDosudio penal koji će se dugo vremena pamtiti!

Dosudio penal koji će se dugo vremena pamtiti!

Proteklog vikenda sudac Ingancaio Iglesias Villanueva je Barcelonu koštao tri boda kada nije priznao čist gol, a večeras je dosudio penal o kojem će se pričati dugo vremena.

Dosudio penal

Večeras u Kupu kralja na utakmici između Espanyola i Tenerifa je svirao penal koji je zapalio Španiju.

Naime, igrača gostujuće ekipe Jorgea Seanza je lopta pogodila direkotno u ruku nakon što je šutirao napadač Espanyola Vazqueza, a sve se to odigralo na 18 metara od gola.

“Svi su vidjeli da me je lopta pogodila u ruku, ali da se to nije dogodilo u šesnaesteracu. Nevjerovatno”, rekao je nakon utakmice Jorge Seanza.

[su_live_koeficijenti]

Svi su to vidjeli osim sudije Villanueva. On je pokazao na bijelu tačku, te su na terenu svi ostali u nevjerci, a Gerard Moreno je s bijele tačke pogodio.

Dvije ogromne greške sudije Villanueve u manje od sedam dana, sada će čelnici La lige dobro razmisliti hoće li on više suditi do kraja sezone.

Espanyol je na kraju savladao Tenerife, a konačni rezultat utakmice bio je 3:2.

Kako prenose mediji iz Španije Leo Messi je nakon utakmice u nedelju obavio kratak ratgovor sa ovim sudijom u tunelu, te mu je Argentinac poručio da zna zašto nije priznao gol.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Naime, Leo Messi mu je jasno poručio šta misli o njegovoj odluci koja je bila čista krađa.

Navodi se da mu je Argentinac rekao da zna zbog čega nije priznao čist gol, te je svjestan kako je Real Madrid upetljao svoje prste.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!