NaslovnicaVijestiDouglas Costa otkrio zašto je odbio Chelsea

Douglas Costa otkrio zašto je odbio Chelsea

U kakvim se samo Chelsea problemima našao s Costom u napadu ove sezone… Njihov Costa nikad nije imao lošiju sezonu, dok onaj Costa u Bayernu igra potpuno suprotno. Jose Mourinho sada bih si vjerojatno poželio da u svojim redovima ima Douglasa, a ne Diega. Brazilac je otkrio kako je mogao zaigrati za momčad Josea Mourinha, no odbio ga je, a objasnio je i zašto.

OIR_resizer

Brazilac je iz Šahtara otišao u Bundesligu ovo ljeto, a s njime u Bayernu se nije ni osjetio gubitak Francka Riberyja i Arjena Robbena dok su bili ozlijeđeni.

Costa je rekao kako je mogao igrati za ‘Posebnoga’ u Londonu, no objasnio je zašto je izabrao Allianz Arenu ispred Stamford Bridgea.

“Chelsea me također želio dovesti, bili su zainteresirani za mene i to mi je godilo, no želio sam ići k Pepu Guardioli. I Bayernu. Izabrao sam Pepa i Bayern jer sam bio uvjeren da ću ondje više naučiti.”

Jose Mourinho i Pep Guardiola veliki su rivali još od vremena kada su vodili Real Madrid i Barcelonu.

Roman Abramovich bio je zaluđen Pepom Guardiolom do prije nekoliko godina, možda je još uvijek. Da je on trener Plavaca, sada bih možda i jedan i drugi Costa bili u redovima Chelseaja.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!