NaslovnicaVijestiDRAMA na prijateljskoj utakmici: Njemački reprezentativac KOLABIRAO tokom susreta!

DRAMA na prijateljskoj utakmici: Njemački reprezentativac KOLABIRAO tokom susreta!

Povremeni njemački reprezentativac iz član Bayera iz Leverkusena, Karim Bellarabi srušio se na teren tokom  prijateljske utakmice između Bayera iz Leverkusena i Wuppertala, sa kojom se njemački klub priprema za početak Bundeslige.

reprezentativac KOLABIRAO

Utakmica, koju je Bayer pobjedio rezultatom  2:0, igrala se u vrlo teškim uvjetima, temperatura se popela na čak 33 stupnjeva, a njemački nogometaš je izgubio svijest vjerovatno zbog iscrpljenosti i dehidracije.

“Karim Bellarabi se srušio na teren što je vjerovatno posljedica iscrpljenosti zbog velike vrućine. Odmah je prevezen u bolnicu kako bi liječnici mogli provesti dodatne pretrage. U klubu želimo biti sigurni da je sve u redu a kako se sada čini izgleda da se dobro oporavlja”, izvijestili su iz kluba.

>> HAZARD Realu postavio ULTIMATUM: “Ne dolazim u Madrid ako…”

Nešto kasnije, vijesti iz bolnice bile su još bolje: “Karim se odlično oporavlja, liječnici mu daju zeleno svjetlo za naapuštanje bolnice, ali će u svakom slučaju ostati u bolnici još jednu noć kako bi bili sigurni da je sve uredu.”

[su_cashout]

Bellarabi je prošle sezone za Leverkusen odigrao ukupno 29 utakmica i pri tome postigao dva pogodka i upisao četiri asistencije. Za Njemačku je odigrao jedanaest utakmica i postigao jedan pogodak a on je igrač koji je postigao 50 000-ti pogodak u Bundesligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!