NaslovnicaVijestiDRAMA U ITALIJI - Inter preokretom u Rimu do Lige prvaka!

DRAMA U ITALIJI – Inter preokretom u Rimu do Lige prvaka!

Serie A ove je sezone bila najzanimlivija liga svijeta. U Njemačkoj se odavno znalo da će prvak biti Bayern, u Španjolskoj Barca, u Francuskoj PSG, u Engleskoj City, ali u Italiji se do zadnjeg kola vodila bitka za prvaka, ali i za mjesto u Ligi prvaka.

U Rimu je danas Lazio dočekivao Intera u utakmici za mjesto u Ligi prvaka. Lazio je u utakmicu ušao s tri boda prednosti, bio mi je dovoljan i bod da si osiguraju mjesto u Ligi prvaka. Utakmica je počela savršeno za momčad iz Rima, lopta je nesretno pogodila Perišića u glavu što je svladalo golmana i hrvatski reprezentativac bio je “krivac” prvog gola.

[su_cashout]

Inter je 20 minuta kasnije poravnao rezultat, ali to je trajalo samo 12 minuta prije nego li je Lazio ponovno poveo. Laziju je trebao bod, a imao je vodstvo do 78. minute. Tri minute prije toga Lazio se krenuo zatvarati, a onda De Vrij pravi penal i Icardi postiže gol za 2-2. Minutu nakon gola Lulić pravi faul nad Brozovićem i dobiva svoj drugi žuti karton. Samo tri minute nakon penala i dvije minute nakon crvenog, Brozović nabacuje korner i Vecino glavom pogađa za 2-3 u Rimu.

Inter se vraća u Ligu prvaka, najelitnije klupsko nogometno natjecanje koje su zadnji put osvojili 2010. godine pod Mourinhom, a zadnji put ga igrali u sezoni 2011/12. Nakon utakmice protiv Juventusa kola su krenula nizbrdo za momčad iz Milana. Situacija je za njih izgledala bezizlazno, ali ipak su se spasili.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Današnja utakmica bili je biti ili ne biti za Icardija i Milinkovića-Savića. Naime, mediji u Italiji pisali su o tome kako će onaj koji ne uđe u Ligu prvaka vjerojatno napustiti klub. U ovom trenutku možemo reći kako će Mauro Icardi vjerojatno ostati u Interu i kao kapetan voditi svoju momčad u Ligi prvaka sljedeće sezone, a Sergej Milinković Savić također bi mogao igrati Ligu prvaka, ali vjerojatno u dresu Manchester Uniteda ili možda pak i Juventusa.

Također, treba spomenuti kako se Icardi na današnjoj utakmici natjecao i protiv Immobilea za nagradu najboljeg strijelca Serie A, no na kraju je ispalo da će njih dvojica dijeliti tu nagradu jer oba su dali po 29 golova ove sezone. Dybala je postigao 22, Quagliarella 19, Mertens 18, a Higuain i Džeko po 16 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!