Drastična promjena: Nitko ne može vjerovati što je Neymar uradio sa svojom kosom

Sjećam se svog prvog Halloweena. Ofarbao sam kosu zelenom bojom, bacio kuglu gela na svoju glavu i prikupio dvije torbe slatkiša na kraju noći. Na tu temu frizure i Halloweena, samo nekoliko tjedana provedenih u PSG-u, Neymar je već promijenio frizuru.

Drastična promjena

Brazilski nogometaš svjetske klase Neymar Junior je ofarbao kosu u zelenu boju. Čak i on izgleda šokiran svojom odlukom.

Možemo slobodno reći da je osvojio trofej za ‘najgoru frizuru u 2017.’, nakon što je otkrio svoj novi stil na društvenim medijima.

Netko je predložio da bi Neymar trebao nastaviti profesionalnu karijeru kao klaun.

Drugi vjeruju da mu je kosa iste boje kao i trava, zbog količine vremena koje provodi na terenu.

Sve što znamo jeste da je frizura dobila tretman na Twitteru:

Neymar je na ljeto prešao u PSG za 222 milijuna eura i time prodrmao cijeli nogometni svijet. Bilo je mnogo izvještaja o tome da je on u Barceloni bio u sjenci Messija i da se tako i osjećao i da je zbog toga napustio Barcelonu, no sada ima novu frizuru i vjerojatno će biti mnogo uočljiviji na terenu nego do sada.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Oznake: