NaslovnicaVijesti(VIDEO) Gareth Bale poslao poruku španjolskim medijima nakon postignutog gola protiv Austrije

(VIDEO) Gareth Bale poslao poruku španjolskim medijima nakon postignutog gola protiv Austrije

Nogometni navijači misle da je Gareth Bale povikao ‘pušite ga’ nakon što je zabio gol za Vels, čime je odgovorio španjolskoj Marci koja ga je nazvala parazitom.

Bale je u četvrtak navečer bio u vrhunskoj formi za Vels nakon što je postigao dva gola i pomogao svojoj momčadi da prođe u finale doigravanja za Svjetsko prvenstvo, a prvi mu je bio slobodan udarac, jedan od najboljih u karijeri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nastup je uslijedio samo nekoliko sati nakon što ga je španjolski novinar kritizirao i nazvao parazitom: “Pa, više od krvi, sisao je klupske eure.”

Nekadašnji najskuplji igrač svijeta imao je savršenu priliku odgovoriti svojim kritičarima nakon što je postigao dva gola protiv Austrije.

Prema društvenim mrežama, 32-godišnjak je na kraju svog slavlja povikao ‘pušite ga’ u kameru.

Osim što je uključio odgovor u svoje slavlje, bivša zvijezda Tottenhama uvijek je bio iskren u svom intervjuu nakon utakmice o kritikama.

U razgovoru za Sky Sports, Bale je rekao: “Ne! Iskreno, ne moram slati poruku.

“Ne trebam slati poruku, to je gubljenje mog vremena, odvratno je i svi bi se trebali sramiti. Nisam nervozan, kraj.”

Bez obzira na to je li trebao poslati poruku ili ne, poslao ju je svakako i možete razumjeti zašto više voli igrati za svoju zemlju, s obzirom na to kako se prema njemu odnose španjolski mediji i navijači Reala.

Uostalom, postigao je pobjedničke golove u finalima Lige prvaka i kupu kralja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!