NaslovnicaVijestiRonaldo može besplatno napustiti United uz samo jedan uvjet, no to će...

Ronaldo može besplatno napustiti United uz samo jedan uvjet, no to će biti teško ispuniti

Cristiano Ronaldo podigao je veliku prašinu nakon što je napustio klupu prije kraja dvoboja Manchester Uniteda i Tottenhama, kada je postalo jasno da ga trener Erik ten Hag ne planira uvesti u igru.

Ronaldo je odmah suspendiran za dvoboj protiv Chelseaja danas, a iako je trener Ten Hag kasnije rekao da računa na njega do kraja ove sezone te da zato neće tražiti zamjenu za njega u siječnju, mediji iz Engleske poručuju da se radi samo o pokušaju zaštite integriteta kluba i promjeni tema razgovora te da su Ronaldovi dani u klubu već odbrojani.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno ga je United spreman besplatno pustiti iz kluba ako dobije ponudu, no veliki je problem što ponuda nema, barem onih koje bi zadovoljile Ronaldov neupitni ego.

Portugalac vjeruje da i dalje pripada najvišoj razini, ali niti jedan klub koji igra Ligu prvaka ne želi ga dovesti pa je situacija takva da će Ronaldo ostati do kraja ugovora u Unitedu ili će prihvatiti da je njegova karijera na najvišem nivou završena, te će otići u Saudijsku Arabiju, Sjedinjene Američke Države ili neku drugu slabiju ligu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!