NaslovnicaVijestiDugogodišnji nogometaš Chelseaja napušta Stamford Bridge?

Dugogodišnji nogometaš Chelseaja napušta Stamford Bridge?

Da li je nogometaš Chelseaja, Branislav Ivanović odigrao posljednji meč za londonski klub? Čini se, iako to Antonio Conte nije eksplicitno rekao, da je tako nešto vrlo moguće…

nogometaš chelseaja

Kapetan reprezentacije Srbije je ušao s klupe (u posljednje vrijeme rijetko i to radi) i postigao je treći gol u duelu sa Brentford, da bi onda izborio jedanaesterac iz kojeg je Batshuayi postigao četvrti gol za “plavce”. Pogotke u pobjedi nad ekipom iz Championshipa, u četvrtoj rundi FA Kupa, postigli su još Willian i Pedro.

Ivanović ima izuzetno uspješnu devetogodišnju karijeru na Stamford Bridgeu, ali je prelaskom Contea na 3-4-3 sustav (prije toga Chelsea je igrao u 4-4-2 i 4-3-3 formacijama), uz drastični boljitak u igri Chelseaja koji je on donio, izgubio mjesto u prvom timu. Mnogo se govori o njegovom prelasku u Zenit u ovom prijelaznom roku.

Antonio Conte se i ne trudi da isključi takvu mogućnost.

“Teško je donijeti odluku, ali mi svaku odluku moramo poštujemo. Ivanović je legenda ovdje. Igrao je mnogo utakmica i pobjeđivao je i osvajao puno toga. Ove sezone ne igra kao u nekim prethodnim. Sačekaćemo i vidjeti što će biti u narednih par dana.”, rekao je talijanski trener.

Ivanović je nogometaš Chelseaja još od 2008. godine kada je došao iz ruskog Lokomotiva, a prije ruske ekipe nastupao je za srbijanski OFK Beograd. U londondskom klubu odigrao je 261 utakmicu i postigao 22 pogotka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!