NaslovnicaVijestiDupli transfer na pomolu: Liverpool će biti nezaustavljiv ako dovede ovaj dvojac

Dupli transfer na pomolu: Liverpool će biti nezaustavljiv ako dovede ovaj dvojac

Stvari trenutno izgledaju vrlo ružičasto za Liverpool, jer je njihov napad jedan od najboljih u Premier ligi i Ligi prvaka gdje su uspjeli pobijediti Romu sa 5-2 na Anfieldu u prvoj utakmici polufinala prestižnog natjecanja.

Dupli transfer

Velika pobjeda protiv Rome, možda pomalo neočekivana, ali prilično dobra pred drugi susret koji će se igrati u Rimu. Međutim za vikend su odigrali remi od 2-2 protiv WBA i Klopp neće baš biti zadovoljan tim rezultatom.

[su_champions_league]

Način na koji Jurgen Kloppov tim postiže dobru vezu dovoljan je da probudi sve navijače, jer se čini da su se njegova pojačanja skrasila i da su bila pun pogodak.

Ovog ljeta su doveli Salaha, Oxlade-Chamberlaina i Andy Robertsona, a svi su nastupali iznad svih očekivanja, dok je Virgil van Dijk izgledao autoritativan branič kojeg je Liverpool trebao.

Dvije zvijezde iz Serije A nalaze se na Liverpoolovoj transfer listi, navodi The Times.

Romin vratar Alisson, s kojim se Liverpool navodno dogovara kako bi riješili dogovor što ranije i on izgleda kao da želi da krene putem Salaha.

Liverpoolov egipatski kralj preselio se na Anfield iz Rima za 37 milijuna funti neposredno prije nego što su transferne naknade eksplodirale na tržištu.

[su_bonus]

No, iako je Alisson dugo bio povezivan kao potencijalni Liverpoolov igrač, Napolijev Jorginho je relativno novo ime koje je povezano sa klubom.

Brazilski rođen, talijanski državljanin bio je veznjak visokog profila koji je jasno na transfer listi Liverpoola, sa Keitom koji već dolazi u besplatnom transferu na kraju sezone.

Koga će Jurgen Klopp dovesti na ljetnom prijelaznom roku?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!