NaslovnicaVijesti"Bio sam prisiljen reći da je Messi najbolji na svijetu, inače ne...

“Bio sam prisiljen reći da je Messi najbolji na svijetu, inače ne bih igrao za Barcelonu”

Kevin-Prince Boateng (36) okončao je svoju profesionalnu karijeru ovog ljeta nakon što je igrao za niz klubova kao što su Hertha, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelona, Besiktas, Fiorentina i Monza. Bivši ganski ofenzivac nedavno je gostovao u podcastu legendarnog engleskog braniča Rija Ferdinanda i prisjetio se svojeg vremena provedenog u Barceloni.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Boateng tvrdi da je bio prisiljen izreći neistinu o tome da smatra Lionela Messija najboljim igračem na svijetu kako bi ostvario svoju priliku za igranje. “Kada sam stigao u Barcelonu, postavili su mi pitanje o tome tko je najbolji nogometaš na svijetu. Bio sam prisiljen reći da je to Messi, iako to nije bila istina. To je bila jedna od najvećih neistina koje sam izrekao u svom životu”, izjavio je Boateng.

“Inače uvijek govorim istinu, ali lagao sam jer inače ne bih mogao igrati za Barcelonu. Navijač sam Real Madrida od kad sam bio tinejdžer. Volim Cristiana Ronalda. Ali rekli su mi da moram to reći, inače ne bih igrao”, dodao je Boateng, koji je bio na posudbi u Barceloni od siječnja do lipnja 2019. U tom razdoblju upisao je četiri nastupa, ali nije postigao gol niti asistirao.

“Messi je bio kapetan, ali nije ništa rekao. Jednom smo razgovarali pod tušem. Pitao me je li bilo teško zabijati u Italiji. Ronaldo je u to vrijeme bio u Juventusu. Pokazalo se da postoji rivalstvo između njih. Rekao sam mu da je teško, a Ronaldo je u to vrijeme zabijao u svakoj utakmici. Ljudi su lako zaboravili što je tamo radio”, rekao je Boateng.

Messi i Ronaldo su općenito priznati kao najveći nogometaši u povijesti, posebice među najboljim igračima suvremenog doba. Messi je, između ostalog, osvojio sedam Zlatnih lopti, dok Ronaldo ima pet takvih priznanja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!