NaslovnicaVijesti156 milijuna eura za dva igrača: Ukoliko ih Mourinho dovede na Old...

156 milijuna eura za dva igrača: Ukoliko ih Mourinho dovede na Old Trafford, United će biti nezaustavljiv!

Manchester United je spreman da plati ukupno 156 milijuna eura za Gareth Balea i Antoine Griezmanna, navode izvještaji iz Španjolske.

156 milijuna

Dvije zvijezde iz La Lige su dva ponajbolja napadača u svijetu nogometa i Jose Mourinho želi da se United potrudi i dovede ovaj dvojac na ljeto.

Prošlog ljeta United nije uspio da namami Griezmanna u Premier ligu, ali od tada su se ponovo otvorili neki razgovori.

[su_watch_live_football]

Mourinho je bio nezadovoljan zbog činjenice da je Griezmann odbacio mogućnost da postane igrač Uniteda, ali je sada sankcionirao drugi pokušaj da ga potpiše. The Sun tvrdi kako su se United zvanično sastao sa predstavnicima Griezmana tijekom međunarodne stanke kako bi razgovarali o novom dogovoru.

Griezmann je potpisao novi u govor koji će ga zadržati u Atleticu do 2021. godine. Međutim, francuski internacionalac je od tada svojim suigračima rekao da želi transfer na Old Trafford. Griezmann je prvobitno ostao jer Atletico nije imao adekvatnu zamjenu za njega.

Antoine Griezmann je svoju karijeru započeo u Real Sociedadu, gdje je proveo pet sezona prije nego što je prešao u Atletico Madrida za 30 milijuna eura.

Klauzula o oslobađanju u ugovoru Francuza u Atletico Madridu glasi 100 milijuna eura, a United je bio spreman da da je aktivira prošlog ljeta.

[su_bonus]

Manchester United želi da Griezmann stigne uz Real Madridovu zvijezdu, Gareth Balea. Velšanin se bori sa ozljedama u proteklih 12 mjeseci, ali United će biti sretan da iskoristi tu priliku i dovede ga na Old Trafford.

Rečeno je da Zidane želi da se riješi Garetha Balea i zbog toga su sada ovolike špekulacije. Međutim, Bale je inzistirao da je sretan u Realu, ali je propustio 40% njihovih utakmica otkako je prešao iz Tottenhama 2013. godine.

United će se potruditi da vrati Gareth Balea u Premier ligu, dok je Bale odbacio priliku da se pridruži Unitedu u toj 2013. godini, kada je otišao u Real Madrid. Njegov ugovor u Madridu ističe 2020. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!