NaslovnicaVijestiDVA IGRAČA ZA EDEN HAZARDA? Chelsea traži dvije zvijezde Real Madrida za...

DVA IGRAČA ZA EDEN HAZARDA? Chelsea traži dvije zvijezde Real Madrida za Belgijanca

Dva igrača za Eden Hazarda? Chelsea traži dvije zvijezde Real Madrida za Belgijanca. Chelsea je navodno zainteresiran za dva igrača Real Madrida, koji bi mogli doći u zamjenu za Hazarda, a to su Isco ili Marco Asensio.

DVA IGRAČA

Belgijski internacionalac nastavlja biti povezan sa prelaskom na Bernabeu ovog ljeta, u sezoni koja bi mogla biti prva izazovna sezona za novog menadžera Maurizio Sarrija.

Prema pisanu Diario Gola, Hazard je vrhunska meta za Real Madrid, iako trenutno nisu spremni da se rastanu sa Iscom ili Asensijom ovog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Obo bi moglo biti problematično za Plavce, koji bi trebali naći kreativnog igrača ako izgube Hazarda.

I Isco i Asensio su provodili vrijeme na klupi u Madridu, a niti jedan od njih nije uspio biti redovan u prvoj postavi tijekom vremena Zinedine Zidanea.

Ostaje da se vidi da li bi se to moglo promijeniti pod vodstvom novog menadžera Julen Lopeteguija, ali Hazardov dolazak bi zasigurno samo otežao posao Asensija koji sigurno ponovo ne bi dobio ono što želi, a Don Balon je prethodno istaknuo da bi 22-godišnjak mogao mogao razmisliti o svojoj budućnosti.

[su_bet365_100bonus]

Chelsea će se nadati da će to biti slučaj ako im pruži neke prednosti u pregovorima, premda izvješće danas ranije iz Daily Mirrora sugerira da su čvrsto pri svojoj želji da uopće ne prodaju Hazarda, čak i za ogroman novac, pa kako će ova saga završiti zaista još uvijek nitko ne zna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!