NaslovnicaVijestiPORUKA KOJA SE KAO HIT ŠIRI NA INTERNETU: Pogledajte razgovor dva nogometaša...

PORUKA KOJA SE KAO HIT ŠIRI NA INTERNETU: Pogledajte razgovor dva nogometaša iz Premijer lige BiH gdje dogovaraju namještanje utakmice

Boris Stanišić, predsjednik Zvijezde 09 iz Bijeljine, koji je nakon osam kola prve lige BiH na posljednjem mjestu sa samo tri boda, jučer je prijavio svoje igrače policiji – zbog namještanja utakmica.

“Nije mi bilo lako učiniti ovo, ali, zbog pojedinaca, ovdje smo, gdje smo”, rekao je Stanišić. Zvijezda 09 je tri puta remizirala i izgubila pet utakmica. Predsjednik je uvjeren da je riječ o nmmiještanju utakmica te da su neki njegovi igrači uključeni u mutne poslove.

>> NEVJEROVATNE CIFRE: Evo koliko je Real Madrid zaradio tokom prošle sezone!

“Želim da svi znaju. Nogometni savez Bosne i Hercegovine mora biti uključen, također sam ih sve prijavio policiji i dao izjavu dugu četiri sata. Imam čvrste dokaze, pa očekujem velike i najveće kazne za svoje nogometaše. Klubu su napravili veliku štetu “, zaključio je Stanišić, koji će također tužiti igrače pojedinačno jer je također osobno oštećen kao glavni financijska podpora kluba.

[su_bet365_koeficijenti]

Da u svemu ovome ima istine, dokaz je i slika koja se pojavila na internetu. U navodnoj razmjeni poruka između Nemanje Vejnovića i Ibrahima Škahića jasno je rečeno kako namjeravaju uplatiti 2000 KM na određeni tip. U ovom slučaju kladili su se da će gubiti na poluvremeni i na na kraju utakmice i da će pri tome biti postignuto više od tri gola. Utakmicaa ja završena rezultataom 3:1 i njihov tip je bio dobitan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!