NaslovnicaVijestiDVA POJAČANJA ZA 100 MILIJUNA FUNTI: Sa njima će Manchester United biti...

DVA POJAČANJA ZA 100 MILIJUNA FUNTI: Sa njima će Manchester United biti nezaustavljiv!

Dva pojačanja za 100 milijuna funti. Sa njima će Manchester United biti nezaustavljiv. Ljetni prijelazni rok je stigao i krenule su špekulacije o novim pojačanjima i igračima koji napuštaju svoje klubove. Jose Mourinho planira da rekonstruiše svoju obranu i ima jedna vrlo dobar plan.

Dva pojačanja

Manchester United želi da dovede defanzivni duo Raphael Varanea i Harryja Maguireja, koji vrijede ukupno 100 milijuna funti, jer Jose Mourinho ovog ljeta kako smo u našim prethodnim vijestima naveli prodaje Chris Smallinga i Phil Jonesa, navodi se u izvješću TeamTalka.

Crveni đavoli su imali drugu najbolju obranu u Premier ligi protekle sezone, ali čini se da Mourinho još uvijek planira nadograditi svoje opcije u defanzivnoj liniji, dok pokušava da se natječe sa Manchester Cityjem, jer će se i oni sigurno pojačati ovog ljeta.

Eric Bailly se pokazao vrlo dobrim, dok se Victor Lindelof i nije baš pokazao nakon što je došao iz Benfice za 35 milijuna funti prošlog ljeta.

[su_live_koeficijenti_v2]

Ostavili su Jonesa i Smallinga da budu regularni u srcu obrane, ali TeamTalk izvještava da Mourinho nije zadovoljan i da želi prodati engleski dvojac ovog ljeta.

Unitedov menadžer već ima neke zamjene na listi kako se izvješćuje iz Mirrora, gdje kažu da Mourinho razmišlja o dvostrukom transferu za Real Madridovu zvijezdu Varanea i Leicester Cityjevog Maguirea.

Varane je već dugo povezan sa prelaskom na Old Trafford i čini se da se United u konačnici nada da će dovesti francuskog internacionalca iskorištavanjem nesigurnosti oko Madrida, a plus ovom transferu je i ostavka Zidanea u Realu prije nešto više od mjesec dana.

Europski prvaci su pretrpjeli jednu tešku sezonu u La Ligi, dok su u Ligi prvaka imali nevjerojatne rekorde. No, od novog menadžera, Lopeteguija, se očekuje da će svakako praviti remont ovog ljeta u ekipi Reala, tako da bi Varane trebao razmotriti svoje opcije.

TeamTalk također tvrdi da je predsjednik Madrida Florentino Perez spreman prihvatiti ponudu od 60 milijuna eura iz Uniteda – što bi bio izvrstan posao na današnjem tržištu.

[su_live_koeficijenti]

Varane bi mogao biti pored Maguirea u sljedećoj sezoni u Unitedu, kako izvješće kaže Mourinho će ovog ljeta gledati da pošalje ponudu od 57 milijuna eura na adresu Leicester Cityja.

Maguire je iznimno impresionirao od prošlog ljeta, kada je došao u Leicester iz Hull Cityja, gdje se 24-godišnjak razvio u braniča svjetske klase i bio bi izvrstan za United, ukoliko bi mogli postići dogovor za njega.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!