NaslovnicaVijestiDva prvotimca Uniteda krenuli stopama De Gee: Na ljeto napuštaju klub bez...

Dva prvotimca Uniteda krenuli stopama De Gee: Na ljeto napuštaju klub bez odštete!

Budućnost Davida de Gee u ekipi Uniteda neizvjesna je skoro četiri godine. Španjolac je praktično potpisao za Real Madrid 2015. godine, ali transfer je propao zbog papirologije koja nije uređena do završetka transfer roka.

De Gea je od tada povezan s prelaskom na Bernabeu u gotovo svakom transfer roku, a pitanje je da li će se to ikada desiti.  Ovog ljeta navijači Uniteda mogli su odahnuti, jer je Thibaut Courtois –  čovjek koji je zamijenio De Geu u Atletico Madridu – potpisao za Real u transferu vrijednom 35 milijuna funti.

Ali, nažalost, izgleda kao da se priča o budućnosti De Gee na Old Traffordu ponovno aktualizirala.

Njegov ugovor ističe ovog ljeta, iako United ima mogućnost produljiti ga godinu dana,  Paris Saint-Germain navodno je spreman ponuditi jednom od najboljih svjetskih vratara mjesto u svojoj momčadi.

>> PSG sprema ponudu za zvjezdu Manchester Uniteda nakon propalih pregovora oko produženja njegovog ugovora!

De Gea je izjavio da nije još donio odluku o svojoj budućnosti a očito da on nije jedini. Juan Mata i Ander Herrera također imaju ugovore koji istječu ovog ljeta i oba nogometaša žele napustiti klub po isteku istog.

[su_live_koeficijenti_v2]

Mata je izjavio kako ima nekoliko ponuda iz Španjolske što bi trebalo biti preimamljivo za 30-godišnjeg Španjolca koji u Unitedu više vremena provodi na klupi. Herreri je s druge strane, ponuđen  novi ugovor, ali sa znatno manjom plaćom nego što ima sada što je dovoljan razlog da veznjak odluči da napusti Old Trafford nakon četiri godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!