NaslovnicaVijestiMiralem Pjanić 'odbio' dva europska giganta zbog Barcelone!

Miralem Pjanić ‘odbio’ dva europska giganta zbog Barcelone!

Miralem Pjanić je navodno odbio Manchester United i PSG jer bi više volio prelazak u Barcelonu.

Pjanić je u Juventusu proveo četiri godine i upisao 167 nastupa za klub, ali njegovo vrijeme u Torinu moglo bi se privesti kraju ovog ljeta.

Glasine su krenule da je Barcelona ekipa koja će vjerojatno zapečatiti potpis veznjaka, a Sport je potvrdio zanimanje drugih klubova za 30-godišnjaka.

United je bio povezan sa transferom bosanskohercegovačkog internacionalca, a Paul Pogba potencijalno bi krenuo za Juventus u razmjeni igrača.

Ole Gunnar Solskjaer želi nastaviti pojačavati svoju sredinu nakon što je potpisao Bruno Fernandesa u siječnju.

Francuski prvaci PSG također su pokazali interes za Pjanića, ali Barcelona navodno ima verbalni dogovor sa bivšim igračem Rome.

Španjolska ekipa navodno je otvorena za zamjenu raznih igrača ovog ljeta, pri čemu se spominje jedno ime Jean-Clair Todibo.

Todibo je trenutno na posudbi u Bundesligi, točnije Schalkeu, a oglašava se kao branič sa puno potencijala.

Ostaje namd a vidimo hoće li Maurizio Sarri biti zainteresiran za bilo kojeg drugog igrača katalonskih divova.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!