NaslovnicaVijestiDvije najbolje utakmice Reala ove sezone bile su u ovom sastavu!?

Dvije najbolje utakmice Reala ove sezone bile su u ovom sastavu!?

Dvije ponajbolje utakmice Real Madrida ove sezone bile su utakmica protiv Seville 9.12. kada je Sevilla gostovala na Bernabeuu te sinoćnja utakmica gdje je Real Sociedad gostovao na Santiago Beranbeuu. U obje utakmice Real Madrid zabio je 5 golova gostujućoj ekipi, a tajna tog uspjeha leži u ovoj postavi.

dvije najbolje utakmice reala

U spomenutim utakmicama Real Madrid tražio je formu pred bitne utakmice. Početkom 12. mjeseca Real se pripremao za nadolazeće Svjetsko klupsko prvenstvo te El Clasico koji im je potencijalno mogao spasiti sezonu, a sada se Real priprema za jedino što im može spasiti sezonu – Liga prvaka. U srijedu na Bernabeu dolazi momčad iz Pariza kao jedan od glavnih favorita Lige prvaka, a ‘kraljevski klub’ kao da je u pravom trenutku ubacio u brzinu više.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sinoć u Madridu pao Sociedad, Zidaneova momčad u prvih 45. minuta vodila je 4-0, a da pri tome momčad Real Sociedada nije zaprijetila Keyloru Navasu. Realno, u prvom poluvremenu vrlo je lako moglo biti i 7 ili 8 golova za momčad Real Madrida. U drugih 45 minuta ‘kraljevi’ su ušli mnogo lakše. Do kraja utakmice još je Cristiano Ronaldo postigao svoj treći gol na utakmici, prvi hattrick ove sezone – točno pred najvažniju utakmicu sezone.

Zanimljivo i protiv Seville tada i protiv Sociedada sinoć briljatne utakmice odigrali su Asensio, Cristiano Ronaldo i Toni Kroos. Ronaldo je tada dao 2 gola, a sinoć je dao 3 uz jednu asistenciju. Kroos je tada dao gol, a dao je i sinoć, no zanimljivo sastav je bio vrlo sličan.

[su_live_koeficijenti]

Obrana je samo bila drugačija, no onaj bitniji dio – vezni red i napad bili su isti. U veznom redu tada su bili Modrić i Kroos u sredini, Lucas Vasquez i Marco Asensio na krilima, a ispred njih Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Lucas i Asensio svojom su trkom donosili balans i u obrani i u vezi i u napadu, a Cristiano ima puno više prostora među linija protivničke obrane ako se u napadu u isto vrijeme nađu i on i Benzema i Lucas i Asensio, a nerijetko i Marcelo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!