NaslovnicaVijestiDvije večeri za povijest - Liga prvaka u svom punom sjaju!

Dvije večeri za povijest – Liga prvaka u svom punom sjaju!

Četvrtfinale Lige prvaka oduševilo je sve nogometne fanove. Od osam najboljih ekipa u ovosezonskoj Ligi prvaka, gotovo svih osam ekipa imalo je što za pokazati. Gotovo svaka momčad u isto vrijeme je i oduševila i razočarala. Ljubitelji nogometa doista su mogli uživati u četvrtini finala najelitnijeg nogometnog natjecanja.

Prvo kolo četvrtine finala Lige prvaka završilo je rezultatima:

Liverpool 3-0 Manchester City
Barcelona 4-1 AS Roma
Juventus 0-3 Real Madrid
Sevilla 1-2 Bayern Munchen

Mnogi su na prvu rekli – ovo su u uzvratu četiri revijalke, eventualno su se šanse davale Manchester Cityju. No, Liga prvaka dokaz je da u nogometu nije gotovo dok nije gotovo.

[su_champions_league]

Manchester City zaista je pokazao da on može. Već od prve minute krenuo je pritisak na gol Liverpoola, pao je rani gol, sporna situacija oko prvog gola – Sterling ulazi u Van Dijka koji gubi loptu i Gabriel Jesus. U prvom poluvremenu pao je i drugi gol, sve je bilo čisto, no sudac je svirao zaleđe. U nastavku je Liverpool okrenuo utakmicu i prošao ukupnim rezultatom 5-1, no u prvih 45 minuta na Etihadu Liverpool je visio…

Roma je napravila najveće čudo ovogodišnje Lige prvaka. Nakon 4-1 u prvoj utakmici svi su otpisali Romu, no sjajna momčad iz Rima u uzvratnoj su utakmici pregazili momčad iz Barcelone i slavili rezultatom 3-0. Sjajan performans Džeke i ekipe doveo u Romu u polufinalu Lige prvaka po prvi put nakon 34 godine. Messi i društvo ispali su u četvrtfinalu četvrti put u zadnjih pet godina.

[su_champions_league]

U prvoj utakmici Ronaldo i društvo zgazili su Juventusa i svi su mislili da je to gotovo, no ‘Stara dama’ nikad se ne predaje. Juventus je od prve minute na Bernabeuu sjajno ušao u utakmicu, Mandžo nakon 76 sekundi zabija svoj prvi gol, a u drugom poluvremenu i svoj drugi gol na utakmici. Matuidi nakon velike greške Navasa zabija gol za 0-3 i Bernabeu se trese. A tada se tek događa pravi show – u zadnjoj sekundi utakmice Ronaldo dodaje Vasquezu koji pada u spornom kontaktu i sudac svira penal. Ronaldo u 98. minuta zapucava penal i Real ide dalje.

Najdosadniji par bio je onaj između Seville i Bayerna. Sevilla je u prvoj utakmici povela, a onda izgubila nakon dva autogola. Druga utakmica u još dosadnijem tonu. Utakmica je završila 0-0 i momčad iz Munchena je u polufinalu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!