NaslovnicaVijestiDvije zvijezde Barcelone ne žele da Coutinho dođe na Camp Nou

Dvije zvijezde Barcelone ne žele da Coutinho dođe na Camp Nou

Unatoč tome što je Barcelona bila u potjeri za Philippe Coutinhom cijelo ljeto, bacajući novac na Liverpool kao što je to radio Floyd Mayweather u striptizu u Las Vegasu, čini se da ne smatraju svi na Camp Nou da je Brazilac baš nužna investicija.

Dvije zvijezde Barcelone

Izvještaji govore kako je Barcelona napravila nekoliko ponuda u iznosu o d 100 milijuna funti za Coutinha, a Liverpool je to lagano odbijao, dok je Barca tražila da pojača svoju momčad nakon odlaska Neymara u PSG.

Bivši igrač Intera je bio uznemiren zbog toga što se klubovi nisu mogli dogovoriti i navodno je Jurgen Kloppu rekao da nije zainteresiran za ostanak na Anfieldu. Međutim, transfer se nije dogodio i Coutinho je nastavio da igra za Liverpool, gdje je postigao četiri gola u osam utakmica za Redse ove sezone.

[su_live_koeficijenti_v2]

Međutim, španjolski medij Diario Gol izvještava kako su Andres Iniesta i Ivan Rakitić rekli menadžeru kluba da Brazilac nije potreban na Camp Nou i zatražili su da razmotri svoju ponudu za Coutinha u siječnju.

Razlog Iniestine i Rakitićeve molbe za odbor Balugrane je taj što oba igrača vjeruju da će puno manje igrati kada Coutinho stigne na Camp Nou, a Brazilac je viđen kao dugoročna zamjena za Iniestu.

Barca je upotrijebila veliki dio novca od Neymarove prodaje kako bi dovela Ousmane Dembelea na Camp Nou iz Borussije Dortmun u dogovoru vrijednom 135 milijuna funti. Međutim, Francuz je pretrpio ozljedu i neće moći nastupiti do nove godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ozljeda Dembelea ipak nije utjecala na momčad Ernesta Valverdea, premda je Barca prva u La Ligi, sa četiri boda ispred drugoplasirane Valencije i pet ispred trećeplasiranog Real Madrida. Ipak, 33-godišnji Iniesta se u posljednjih nekoliko sezona mnogo ozlijeđivao i pitanje je vremena kada će mu biti potrebna zamjena, no pomirimo se sa tim, ušao je i u pozne godine. Sada je Coutinho označen kao Barcelonin preferirani izbor za dugoročnu zamjenu Inieste.

Izvješća u Španjolskoj pokazuju da bi Barcelona mogla ponovo testirati Liverpoolovu odluku u siječnju, ali će se sigurno susresti sa istim otporom sa kojim su se suočili tijekom ljeta, što će vjerojatno biti veća mogućnost da će Coutinho preći u Barcu na ljeto ukoliko oni i dalje budu zainteresirani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!