NaslovnicaVijestiDybala odgovorio na pitanje da li ostaje u Juveu

Dybala odgovorio na pitanje da li ostaje u Juveu

Argentinski napadač Paulo Dybala, dao je odgovor na pitanje da li ostaje u Juventusu do kraja svoje igračke karijere.

da li ostaje

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala rekao je danas da ne može da obeća da će ostati u tom klubu do kraja igračke karijere, ali je istakao da mu je čast što nosi dres sa brojem 10.

[su_live_koeficijenti]

– Ne mogu da obećam, pogotovo što ne zavisi sve od mene. Razmišljam samo o sadašnjosti i o pobjedama, osvajanju trofeja. U savremenom nogometu ne znamo kakva će biti budućnost, imali smo primjere i ovog ljeta”, rekao je Dybala za France football.

Konačni krah u Realu: Nakon Ronalda još jedan igrač iskazao nezadovoljstvo i jasno uperio prstom na krivca!

Problemima nikad kraja: Zidane pred otkazom, Perez već ima spremnu zamjenu

Transfer glasine: Još jedan velikan na radar dodao Alexisa, Mahrez napokon napušta Leicester, za reprezentativca Engleske nema mjesta u Liverpoolu

Dybala je ranije ove godine potpisao novi ugovor sa Juventusom, a generalni direktor “stare dame” je izjavio da želi da argentinskog fudbalera zadrži zauvijek.

[su_cashout]

“Klub je predložio da uzmem broj 10. Čast mi je što nosim desetku” poručio je Dybala.

Dybala je u Juventus došao 2015. godine iz Palerma. On je sa klubom iz Torina do sada osvojio dva Scudetta, dva trofeja u Kupu Italije i Superkup Italije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!