NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ralf Rangnick otkrio što mu je Cristiano Ronaldo rekao nakon što...

(VIDEO) Ralf Rangnick otkrio što mu je Cristiano Ronaldo rekao nakon što ga je zamijenio protiv Brentforda

Manchester United je sinoć ostvario pobjedu kod Brentforda sa 3-1 u 17. kolu Premier lige. United je u toj utakmici riješio pitanje pobjednika u drugom poluvremenu sa golovima Elange (55′), Greenwooda (62′) i Rashforda (77′), dok je za domaće strijelac bio Toney u 85. minuti.

Utakmicu je obilježio i rani izlazak Cristiana Ronalda u 71. minuti, kada je Ralf Rangnick umjesto Portugalca ubacio braniča Harrjya Maguirea. Cristianu se to nije svidjelo i pokazao je razočarenje trenerovim potezom, dok je ubrzo nakon izlaska uslijedila i rasprava u kojoj je njemački stručnjak morao objasniti svoju odluku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon utakmice, novinare je najviše zanimalo zašto je Rangnick izbacio Cristiana Ronalda iz igre, na što je on odgovorio: “Ronalda sam zamijenio u najboljem interesu ove momčadi. Razumijem da je on ambiciozan, ali jednog dana kada postane trener, napravit će isto nakon 75. minute. Nisam očekivao da će me Cristiano zagriliti nakon što sam ga izvadio iz igre.”

“Znam kako razmišljaju golgeteri, ali nemam nikakvih problema sa Ronaldom. Pričao sam sa njim prije utakmice sa Aston Villom, kada smo odlučili da ne igra, jer se vraćao nakon ozlejde.”

Na pitanje što mu je Ronaldo rekao pri izlasku sa terena, Rangnick je odgovorio: “Zašto ja? Zašto mene vadiš?”

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!