Dybala otkrio što mu je Messi rekao nakon crvenog kartona protiv Urugvaja

Dybala otkrio što mu je Messi rekao nakon crvenog kartona protiv Urugvaja. Ako se itko mogao suosjećati sa Dybalom nakon što je dobio crveni karton u svojoj prvoj utakmici za Argentinu, onda je to Lionel Messi.

Dybala otkrio

Nazad 17. kolovoza 2005. godine, Barcelonina zvijezda je napravila svoj debi za Argentinu gdje je ušao kao zamjena u 63. minuti. Oko 40 sekundi kasnije, taj trenutak se pretvorio u noćnu moru za 18-godišnjeg Lionel Messija.

Messi je dobio crveni karton nakon što je optužen za namjeran udarac laktom Vilmosa Vanczaka i odmah nakon toga je otišao u svlačionicu i briznuo u plač.

Dybala nije mogao čekati da dođe u svlačionicu, počeo je plakati odmah nakon kartona.

Juventusov napadač, jedan od najuzbudljivijih talenata u svjetskom nogometu, napustio je stadion Malvinas Argentinas u suzama nakon što mu je čileanski sudac Julio Bascunan pokazao drugi žuti karton u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv Urugvaja.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Dybala je sada napravio intervju s nacionalnim argentinskim sportskim listom – u kojem opisuje svoje osjećaje nakon crvenog kartona i otkriva što mu je Messi rekao nakon utakmice.

Messi je bio vidno frustriran odlukom Bascunana, a sada je Dybala sve otkrio u jednom intervjuu.

“Sada sam miran, ali četvrtak je bio loš”, priznao je Dybala. “To je bio ružan trenutak, jer je to bio poseban dan i nije ispalo onako kako sam se nadao. Osjećaj u prsima je bio tako loš, nikada se nisam osjećao tako.”

“Ili zapravo jeste, jednom. Sa Instituto, kada nismo mogli proći dalje u 2012. godini. No, ovaj put je to bilo jače od mene. Jer ja ne plačem. U kući me nitko nikada nije vidio da plačem. A sada me cijeli svijet vidio.”

https://twitter.com/ScoresVideo/status/771634251942891520

Napadač je također dodao: “Leo Messi mi je rekao da budem miran, da se takve stvari događaju, da to nije bila moja krivica, nego da je kriv sudac. Osjećao sam se dobro i ugodno igrati sa Messijem.”

Oznake:

Share This