NaslovnicaVijestiDybala: Volio bih osvojiti Zlatnu loptu jednom, prija mi interes velikana

Dybala: Volio bih osvojiti Zlatnu loptu jednom, prija mi interes velikana

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala izjavio je da mu je cilj da jednog dana postane najbolji na svijetu i osvoji Zlatnu loptu. Dybala je prije godinu i pol dana došao u Juventus iz Palerma i odmah postao jedan od ključnih igrača najboljeg momčadi Italije. Također je dodao da mu prija interes velikana kao što su Barcelona i Real Madrid.

interes

“Želim postati jedan od najboljih na svijetu, ako ne i najbolji. Treniram naporno i koncentriran sam svaki dan na taj cilj. Ne znam da li ću ga dostići, ali dat ću sve od sebe”, rekao je Dybala za Corriere della Sera.

On je priznao da mu prija interes madridskog Reala i Barcelone za njegove usluge.

“Smijem se u sebi kada pročitam tako nešto, u pozitivnom smislu. To znači da radim dobar posao i nadam se da ću nastaviti tako. Takve stvari mi daju dodatno samopouzdanje.”, poručio je Argentinac.

Dybala je prije godinu i pol dana došao u Juventus iz Palerma i odmah postao jedan od ključnih igrača najboljeg momčadi Italije. Odličnim igrama stigao je i do reprezentacije Argentine, odigravši do sada šest mečeva.

Juventus je trenutno prvi u italijanskom prvenstvu sa 45 bodova, četiri boda imaju više od drugoplasirane Rome. ‘Stara dama’ ima niz od četiri pobjede, a sljedeća utakmica očekuje ih za dva dana protiv Fiorentine u gostima koja se nalazi na devetom mjestu i ne zna za pobjedu u posljednje tri utakmice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!