NaslovnicaVijestiDybala: Zamijeniti Teveza nije nimalo lako

Dybala: Zamijeniti Teveza nije nimalo lako

Protekla godina nije bila lagana za Paula Dybalu, koji je stigao u Juventus kao zamjena za Carlosa Teveza u napadu.

dybala

Argentinac je u “staru damu” stigao iz Palerma, te je postigao ukupno 10 golova u 24 nastupa u svim takmičenjima, a polako se privikava na život u Torinu.

“Dolazak u Juventus je važan korak u mojoj karijeri. Veliki skok je bio prelezak iz Palerma, gdje sam igrao dobro , a sada sam u jednom od najvećih klubova na svijetu.”

“Uvijek postoji pritisak, očekivanja su visoka i znao sam da neće biti lako zamijeniti nekog poput Teveza.”

Tevez je u dresu Juventusa u 96 utakmica postigao 50 golova prije nego što se vratio u rodnu Argentinu, tačnije u Bocu Juniors. Njegova zamjena Paulo Dybala obećava mnogo i u Juventusu mnogo očekuju od mladog Argentinca.

“Suigrači i trener su mi pomogli mnogo i nadam se da ću nastaviti napredovati. U Juventusu morate ići na pobjedu u svakoj utakmici, što nije bio slučaj u Palermu.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!