NaslovnicaVijesti(VIDEO) Škoti su bili bezopasni protiv Engleza, a onda je u igru...

(VIDEO) Škoti su bili bezopasni protiv Engleza, a onda je u igru ušao Maguire!

Engleska je slavila nad Škotskom s rezultatom 3:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj pred više od 50.000 gledatelja na Hampden Parku u Glasgowu. Strijelci za gostujuću momčad bili su Phil Foden u 32. minuti, Jude Bellingham u 35. minuti i Harry Kane u 81. minuti. Jedini gol Škotske također je djelo engleskog igrača, budući da je Harry Maguire nespretno postigao autogol u 67. minuti, samo 22 minute nakon što je ušao kao zamjena tijekom poluvremena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dok je njegova ekipa vodila s 2:0 i dok su Englezi dominirali, Škoti su se uspjeli vratiti u utakmicu, iako do tada nisu uspjeli uputiti nijedan udarac prema golu gostiju. Ključna točka ovog preokreta bila je greška Engleza, koji je do nedavne prodaje Pepu Guardioli ovog ljeta bio najskuplji branič u povijesti. Harry Maguire pokušao je odbiti ubačaj s desne strane, ali nažalost, umjesto toga, završio je iza leđa vlastitog golmana Aarona Ramsdalea.

Prepun škotski nacionalni stadion doslovno je odjekivao od oduševljenja. Time se nastavila teška faza u karijeri Maguirea, kojeg je Manchester United prije četiri godine doveo iz Leicestera za rekordnih 87 milijuna eura. Međutim, nakon niza grešaka posljednjih godina, prvo mu je oduzeta kapetanska traka, a potom je i izbačen iz prvog tima.

POGLEDAJTE AUTOGOL OVDJE

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!