NaslovnicaVijestiDžeko: Jedva čekam da grčka reprezentacija dođe u Zenicu

Džeko: Jedva čekam da grčka reprezentacija dođe u Zenicu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je 1-1 u Atini sa Grčkom u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Kapiten bh. reprezentacije, Edin Džeko isključen je zbog skidanja gaća Sokratisu, tako da je njegova reprezentacija morala meč završiti sa 10 igrača.

14639690_1286106301447423_5012255215295296542_n

Kapetan BiH teren je napustio i krvav jer ga je u glavu pogodio neki predmet s tribina. Ne čudi s toga što je nakon utakmice bio jako ogorčen događajima u Ateni.

“Osjećam se kao da smo izgubili 3:0 . Gledajući cijelu utakmicu nisu zaslužili, ne bod, niti da izgube 1:0, nego da bude 3:0 ili 4:0 za nas. Ali nema veze, idemo dalje”, rekao je Džeko pa nastavio:

“Hvala im na ovom negostoprimstvu . Ja ih jedva čekam u Zenici. Sudac mi je bez veze dao crveni karton. Ne znam zašto. Kaže da sam ja počeo sve to, a jedini sam bio na podu tako da ne vidim kako sam ovo mogao početi.”

Remijem je nezadovoljan bio i Toni Šunjić.

“S obzirom na tok utakmice, ne možemo biti zadovoljni bodom. Kontrolirali smo utakmicu, ali nismo izdržali i možemo žaliti za tri boda, nakon što smo primili onakav gol. No, da nam je netko ovo ponudio prije utakmice, uzeli bi odmah. Mogli smo malo pametnije odigrati poslije crvenog kartona, malo više mangupski to odraditi.”

Reprezentacija BIH će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu odigrati protiv Gibraltara 25. ožujka na Bilinom Polju, a onda 9. lipnja na istom stadionu čekaju Grčku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!