NaslovnicaVijestiDŽEKO I MESSI PREDVODE TIM: Ovo je statistički najboljih 11 u Ligi...

DŽEKO I MESSI PREDVODE TIM: Ovo je statistički najboljih 11 u Ligi prvaka ove sezone!

Iako je sezona tek počela, u Ligi prvaka smo svjedočili brojnim dramama. Još od ždrijeba u Monacu, neki od najvećih klubova na kontinentu su izvučeni zajedno u svojim grupama, a ti susreti za sada nisu razočarali.

Najboljih 11 u Ligi prvaka

Barcelona je pokazala kako se ne šali ove sezone, te je slavila u sve tri utakmice grupne faze, dok je Lionel Messi postigao već pet golova. S druge strane, Cristiano Ronaldo još uvijek čeka na svoj prvi gol u najelitnijem europskom takmičenju u dresu novog kluba, Juventusa, koji je također slavio u sve tri utakmice u grupi H.

[su_bet365_koeficijenti]

Po mišljenju mnogih, najzanimljiva grupa ove sezone je grupa C, u kojoj se nalaze Liverpool, Paris Saint-Germain, Napoli, te Crvena Zvezda. Zasigurno je kako će se u ovoj grupi voditii velika borba za prve dvije pozicije, s obzirom da trenutno prvoplasirani Liverpool i trećeplasirani PSG dijele samo dva boda. U ostalim grupama, na prvim pozicijama se nalaze Borussia Dortmund, Porto, Ajax, Manchester City i Real Madrid. S druge strane, na drugim mjestima se nalaze Manchester United, AS Roma, Lyon, Bayern Munchen, Schalke, Inter i Atletico Madrid.

Iako su odigrana tek tri kola, istakle su se brojne zvijezde ovih ekipa, a predstavljamo vam najboljih jedanaest u dosadašnjem dijelu takmičenja. Naravno, Messi je očit izbor, no tko su ostali koji su zaslužili mjesto u ovom timu? Popularni portal Whoscored je odgovorio na to pitanje, objavivši 11 igrača koji su statistički najviše pokazali za sada.

Najboljih 11 u Ligi prvaka ove sezone: Milan Borjan (Crvena Zvezda), Noussair Mazraoui (Ajax), Abdou Diallo (Borussia Dortmund), Felipe (Porto), Nicolas Tagliafico (Ajax), Lionel Messi (Barcelona), Marco Reus (Borussia Dortmund), David Silva (Manchester City), Neymar (PSG), Paulo Dybala (Juventus), Edin Džeko (AS Roma).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!