NaslovnicaVijestiDžeko prokomentirao interesovanje Real Madrida

Džeko prokomentirao interesovanje Real Madrida

Napadač Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, prokomentirao je interesovanje Real Madrida za njegove usluge.

Edin Džeko, kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i ponajbolji igrač Rome, posljednjih je dana čest ”gost” brojnih sportskih medija koji izvještavaju o navodnoj ponudi aktuelnog evropskog prvaka Reala iz Madrida.

Igrač Rome ove sezone blista u Ligi prvaka, a javnost je već manje – više navikla da ga mediji u svakom prelaznom roku povezuju s najvećim klubovima svijeta.

Dosad je ostajao vjeran Romi, a prema svemu sudeći, tako će biti i u narednom periodu. Ponude Reala, priznao je Džeko, još uvijek nema.

”Čitao sam o tome, ali trenutno nema kontakta s Realom”, kratko je poručio Dijamant u razgovoru za njemačke medije.

Podsjećamo, u januaru prošle godine Džeko je bio blizu prelaska u Chelsea, ali je tada odbio napustiti Rim.

Džeko je ove sezone u 16 utakmica u svim natjecanjima postigao 7 golova za Romu, te upisao 4 asistencije. U dresu rimskog kluba odigrao je ukupno 155 utakmica, postigavši 80 golova.

Ipak, posljednjem pisanje španskih i italijanskih listova o interesovanju Reala, otvara novu stranicu mogućnosti za Džeku. Karim Benzema i Mariano Diaz nisu uspjeli da nadomjeste odlazak Cristiana Ronalda iz Reala, odnosno njegove golove.

U Madridu vjeruju da bi Džeko mogao da učini upravo to, pogotovo nakon najnovijeg debakla Reala u duelu sa Eibarom (0:3).

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!