NaslovnicaVijestiDžeko uvjeren u svoj napredak, zahvalan treneru na ukazanom povjerenju

Džeko uvjeren u svoj napredak, zahvalan treneru na ukazanom povjerenju

Roma je danas slavila protiv Udinesea sa 2-1, a bh. reprezentativac Edin Džeko postigao je svoj sedmi gol ove sezone, a Romu ostavio na trećem mjestu sa 59 bodova. Ispred njih su Napoli sa 64 i Juventus sa 67 bodova. U leđa im gledaju Fiorentina sa 54 boda, te Inter sa isto toliko.

Džeko

“Strašno sam želio pobjedu i jako sam srećan zbog pogotka. Drugo mjesto? Igramo na pobjedu, nismo ograničeni. Za sad smo zadovoljni sa trećim mjestom.”, rekao je Edin Džeko.

Bh. igrač je takođe izrazio zahvalnost treneru Rome, Luicanu Spalletiju koji ga je stavio u prvu postavu.

“Mislim da stvarno napredujem. Uvijek može bolje, ali najvažnije je da ekipa pobjeđuje. Također, moram zahvaliti i treneru koji mi je dao priliku od prve minute. Bio je u pravu što me je izabrao jer je ekipa igrala zaista dobro”, poručio je Džeko za kraj.

Džeko je u Romu od ljeta prošle godine i od tada je postigao 9 golova (u 32 nastupa), a prije rimskog tima nastupao je za City i Wolfsburg.

[su_netbet_cura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!