NaslovnicaVijestiEden Hazard: Bilo bi teško reći im ne

Eden Hazard: Bilo bi teško reći im ne

Bilo bi teško reći im ne, riječi su Chelseajeve zvijezde. Belgijski internacionalac želi dodati pobjedničku medalju Lige prvaka u svoju kolekciju i on vidi ekipu Laurent Blanca kao održivu opciju za njega u budućnosti. Krilni igrač Chelseaja, Eden Hazard je priznao da bi ponudu PSG-a bilo teško odbiti ukoliko se ukaže ta prilika.

Bilo bi teško reći im ne

Belgijski reprezentativac je jedan od brojnih zvijezda Plavaca koji se bori za dosljednost u odbrani titule Premiershipa, gdje je klub sa Stamford Bridge-a na 12 poziciji na tabeli.

Hazard smatra da bi mu transfer u klub koji je sposoban da osvoji Ligu prvaka pomoglo da ispuni svoj glavni cilj u karijeri i on vidi Parižane kao idealnu opciju za to.

I dok se priprema da se suoči sa ekipom Laurent Balnca u osmini-finala, on odbija da isključi opciju odlaska sa Stamford Bridge-a.

[su_netbet_psgchelsea]

“Teško je reći ne PSG-u, kao i svim timovima sposobnim za osvajanje Lige prvaka”, rekao je za Le Parisien.

“Sada, PSG je dio ove kategorije, a za mene, osvajanje Lige prvaka je glavni cilj. Ali, za sada samo ostajem na tome.”

Hazard je jako povezan sa odlaskom u ljetnom prijelaznom roku, nakon nevjerovatno loše sezone na Stamford Bridge-u – postigao je samo jedan gol, iz penala u FA kupu. Nedavna događanja ukazuju na to da su Laurent Blanc i menadžer Real Madrida Zinedine Zidane, vrlo zainteresovani za njegove usluge.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!