NaslovnicaVijestiEden Hazard imenovao jednog igrača kojeg bi volio vidjeti u Chelseaju ovog...

Eden Hazard imenovao jednog igrača kojeg bi volio vidjeti u Chelseaju ovog ljeta

Krilni igrač Chelseaja Eden Hazard otkrio je da bi on i Thibaut Courtois voljeli u svom klubu vidjeti veznjaka Rome Radju Nainggolana.

Eden Hazard imenovao jednog igrača

28-godišnji Nainggolan je bio povezivan sa dolaskom na Stamford Bridge ovog ljeta, posebno nakon što je Antonio Conte imenovan novim trenerom. Pored toga, talijanska Gazzetta dello Sport je izvijestila da je Chelsea već spremio ponudu od 40 miliona eura za njega.

Hazard, koji igra sa Nainggolanom u belgijskoj reprezentaciji, izjavio je da bi njegova kupovina ovog ljeta bila odlična odluka.

Hazard je na press konferenciji pred večerašnju utakmicu svoje reprezentacije protiv Italije izjavio: “Thibaut Courtois i ja bismo voljeli da on dođe u Chelsea.”

Eden i Nainggolan bi trebali nastupiti na večerašnjoj utakmici ‘Crvenih vragova’ protiv Italije na Stade des Lumieresu u Lyonu.

Belgija je jedan od favorita ovogodišnjeg Europskog prvenstva s obzirom na kvalitet veznog reda koji posjeduje, ali na izborniku Marcu Wilmottsu i igračima je veliki pritisak s obzirom na neuspjeh reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije dvije godine, kada ih je izbacila Argentina.

Nainggolan iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Rome, u kojoj je odigrao ukupno 42 utakmice, od čega 35 ligaških u kojima je postigao pet golova.

[su_bet_at_home_euro2016]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!