NaslovnicaVijestiEden Hazard komentarisao izjavu oca kako želi preći u Real Madrid

Eden Hazard komentarisao izjavu oca kako želi preći u Real Madrid

Krilni igrač Chelseaja Eden Hazard priznao je kako je razgovarao sa svojim ocem, koji je u intervjuu za belgijske novine Le Soir prošlog mjeseca izjavio kako je Eden odbio novi ugovor koji mu je ponuđen u Chelseaju jer planira preći u Real Madrid.

Hazard komentarisao izjavu oca

Kako pišu španjolski mediji, ‘kraljevski’ klub je pripremio ogromne novce za pojačanja sljedećeg ljeta, a jedna od glavnih meta koja se povezuje sa dolaskom je upravo belgijski reprezentativac.

Ipak, on je to sve demantirao nakon subotnje utakmice protiv Brightona, u kojoj je briljirao postigavši dva gola u pobjedi rezultatom 4-0. Hazard je priznao kako je sretan na Stamford Bridgeu, ali još uvijek nije potvrdio kako će produžiti ugovor sa klubom, koji ističe u ljeto 2020. godine.

“Moj otac je rekao neke loše stvari. Razgovarao sam s njim, bez brige. Fokusiran sam na Chelsea”, rekao je 27-godišnjak, te nastavio: “Imam još dvije godine ugovora i sretan sam ovdje. Kao što sam već rekao deset put, želim ovdje igrati ove godine, a onda ćemo vidjeti. Sretan sam ovdje.”

Prvi gol protiv Brightona je bio njegov ukupno 100. ligaški gol u karijeri, a do sada je ukupno učestvovao u 102 premierligaška gola u dresu Chelsea. Postigao je 65 golova i podijelio 37 asistencija, prestigavši tako legendarnog Gianfranca Zolu (101) na trećem mjestu. Ispred njega se sada nalaze samo Didier Drogba (159), te Frank Lampard (237).

[su_bonus]

Povodom špekulacija o njegovoj budućnosti oglasio se i suigrač Victor Moses, koji je u intervjuu za London Evening Standard rekao: “Kada je njegov dan, on je vjerovatno jedan od najboljih igrača na svijetu. Nevjerovatan je, vrlo je talentiran. Jako smo sretni što ga imamo u klubu i drago nam je što uživa u svojim nastupima. Nadamo se kako će nastaviti postizati golove.”

Chelsea je pobjedom protiv Brightona stigao do 50 osvojenih bodova u sezoni, te se i dalje nalazi na trećem mjestu iza vodećeg Manchester Cityja, te drugoplasiranog Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!