NaslovnicaVijestiEden Hazard objasnio zašto se nikada neće pridružiti Neymaru u PSG

Eden Hazard objasnio zašto se nikada neće pridružiti Neymaru u PSG

Eden Hazard objasnio zašto se nikada neće pridružiti Neymaru u PSG. Možda se konačno završio Eden Hazardov frustrirajući početak sezone. U utorak je menadžer Chelseaja Antonio Conte potvrdio kako će Belgijanac pokrenuti svoju sezonu protiv Nottingham Foresta u EFL kupu.

Eden Hazard objasnio

26-godišnjak je bio ograničen na nastupe sa klupe sve dok se nije vratio u punu kondiciju nakon što je slomio gležanj u lipnju.

Unatoč njegovim ozljedama, Hazard je također bio kratko povezan sa napuštanjem Stamford Bridgea tijekom ljetnog prijelaznog roka. Francuski PSG je bio među onima za koje se vjeruje da su bili najviše zainteresirani za belgijskog reprezentativca.

Međutim, svi navijači Chelsea koji su se bojali da bi njihova zvijezda mogla pratiti Neymara i Kylian Mbappea na Park Prinčeva, bit će sretni kada čuju njegove najnovije komentare.

[su_live_koeficijenti]

U intervjuu za SFR Sport, Hazarda su pitali o povratku u Francusku Ligu 1, gdje je igrao za Lille između 2007. i 2012. godine.

No, sjajni Belgijanac ističe da je jedini francuski klub u kojem bi igrao Lille.

“Postoje neki veliki klubovi, a bila je to atraktivna liga i kada sam ja igrao prije šest godina”, rekao je Hazard.

“Velike zvijezde žele igrati u Ligi 1 i to je dobra stvar, ali ako se vratim tamo, igrat ću samo za Lille – oni su moj klub.”

“Još uvijek imam karijeru, a nekoliko je sezona ispred mene.”

Lijep govor Hazarda, ali male su vjerojatnoće da će PSG obnoviti svoj interes za njega, jer je već potrošio više od 300 milijuna eura kako bi osigurao usluge Neymara i Mbappea.

Ipak, možete očekivati nekoliko glasina koje će cirkulirati oko njegove budućnosti ukoliko bude igrao baš kao i prošle sezone – gdje je postigao 17 golova i 7 asistencija.

[su_watch_live_football]

Hazard ima potpuno povjerenje u svog sadašnjeg menadžera Antonio Contea, koji misli da njegov najbolji igrač može postati jedan od najboljih igrača na svijetu.

“Za Edena je sada pravi trenutak da započne igru i pokuša igrati cijelu utakmicu”, rekao je Conte.

“On može nastaviti da se poboljšava u svojoj karijeri i postane jedan od najboljih.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!