NaslovnicaVijestiEden Hazard odgovorio na pitanje da li će preći u Real Madrid...

Eden Hazard odgovorio na pitanje da li će preći u Real Madrid ovog ljeta

Krilni igrač Chelseaja Eden Hazard priznao je da bi razmislio o ponudi Real Madrida, ukoliko do iste dođe ovog ljeta.

Eden Hazard odgovorio na interes Real Madrida

Belgijski reprezentativac je rekao da je sretan u Chelseaju, ali bi razmotrio odluku o svojoj budućnosti ukoliko ga kontaktiraju iz ‘kraljevskog’ kluba.

Hazard je bio jedan od ključnih igrača ‘Plavaca’ prošle sezone. Postigao je 16 golova u 36 ligaških utakmica, a Antonio Conte je postao tek treći trener Chelseaja koji je osvojio Premier ligu u svojoj prvoj sezoni u klubu.

Špekulacija o njegovom prelasku u Real Madrid se pojavila u posljednjih par mjeseci, ali s obzirom da igrač ima još tri godine ugovora sa trenutnim klubom, Los Blancosi ga zasigurno neće dobiti jeftino.

Hazard je trenutno sa reprezentacijom, te se priprema za prijateljsku utakmicu protiv Češke, te kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Estonije, no, uprkos tome, pitanja o njegovoj budućnosti u Chelseaju ga ne mogu zaobići.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Na pitanje kolike su šanse da se pridruži Cristianu Ronaldu u Real Madridu, on je odgovorio: “Razmislio bih ukoliko Real Madrid pošalje ponudu. Želim osvajati trofeje, bilo bi sjajno osvojiti Ligu prvaka.”

“Međutim, Chelseajev cilj je također osvojiti to takmičenje. Iskreno, ne znam što će se dogoditi.”

“Znam samo da imam ugovor sa Chelseajem još tri sezone i da je prošla sezona bila nevjerovatna. Želimo nastaviti ovim putem, te pokušati otići što dalje u Ligi prvaka.”

“Osjećam se vrlo dobro u Chelseaju, ali nikad ne znate što će se dogoditi. Još se nisam sastao sa čelnicima kluba i raspravljao o novom ugovoru. Sada mi slijede dvije utakmice sa reprezentacijom, a onda idem na odmor. Želim sada što manje razmišljati o nogometu.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!