NaslovnicaVijestiEden Hazard odgovorio navijačima na zvižduke

Eden Hazard odgovorio navijačima na zvižduke

Eden Hazard odgovorio navijačima na zvižduke. Hazard je prošle sezone bio PFA Igrač godine, a ove godine je prošao kroz nevjerovatno lošu formu, te je dobio mnogo kritika zbog svoje navedene uloge u Jose Mourinhovoj smjeni.

Eden Hazard odgovorio

Eden Hazard je obećao završiti sezonu na visokoj nozi sa Chelsesajem i rekao navijačima da zaustave sa zviždanjem nakon svega što je uradio za klub i pomogao im da ostvare.

Belgijska zvijezda je inspirisao Chelsea do Premier ligaškog naslova prošle sezone, osvojivši PFA Igrača godine u procesu i zabio 19 golova u svim natjecanjima.

Ovog puta, to je potpuno druga priča, uz neuspjeh da postigne gol u Premier ligi, napokon je to uspio u pobjedi od 4-1 protiv Bournemoutha tijekom posljednjeg vikenda.

Hazardm uz Cesc Fabregasa i Diego Costu je doprinio tome da Jose MOurinho dobije otkaz u prosincu zbog lošeg vođenja i ophođenja prema igračima, ali i rezultata naravno.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Trio je označen sa nadimkom ‘štakori’ od strane jednog navijača koji je držao banere koji su ubrzo nakon toga probudile i ostale navijače da počnu sa zvižducima.

“Mislio sam da navijači zvižde jer nisu željeli da budem zamijenjen”, rekao je Eden.

“Navijači plaćaju za svoje ulaznice i žele se zabavljati. Ako oni nisu sretni oni imaju pravo da zvižde. No, ljudi ne smiju zaboraviti ono što sam učinio za Chelsea.”

“Mi smo imali teške trenutke više nego inače, ali mi ćemo prijeći preko toga. Nikad ne sumnjam u svoje sposobnosti.”

“Puno gluposti se govori kada je riječ o mojoj budućnosti, ali imam četiri godine još uvijek u mom ugovoru.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!